Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies
Χρησιμοποιώντας αυτήν την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με την χρήση των cookies.
×
 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Ο βασικός λόγος για τον οποίο χρησιμοποιούμε χειροποίητες κρέμες είναι να αποφύγουμε όλα τα συνθετικά συστατικά που υπάρχουν σε μια εμπορική κρέμα.
Είναι, λοιπόν, προφανές ότι όλες οι πρώτες ύλες που επιλέγουμε για την προσωπική μας κρέμα πρέπει να είναι φυσικής προέλευσης και άριστης ποιότητας.
Με αυτό το σκεπτικό, το homecosmetics επέλεξε έναν από τους πιο γνωστούς παραγωγούς βιολογικών ελαίων και αρωματικών νερών παγκοσμίως, τη γαλλική εταιρεία Aroma-zone. Τα προϊόντα που θα βρείτε στο e-shop μας είναι πιστοποιημένα με Ecocert Bio ή Bulletin Qualité Aroma-Zone, ενδείκνυνται, δηλαδή, για χρήση σε βιολογικά καλλυντικά. Τα φυτά από τα οποία παράγονται τα έλαια και τα ανθόνερα μεγαλώνουν είτε στο φυσικό τους περιβάλλον, είτε σε πιστοποιημένες οικολογικές φάρμες. Κατά την παραγωγή των ελαίων, χρησιμοποιείται αποκλειστικά η μέθοδος της πρώτης ψυχρής έκθλιψης, γεγονός που επιτρέπει τη διατηρηση όλων των πολύτιμων θρεπτικών συστατικών τους.
Η άριστη ποιότητα τόσο των πρώτων υλών, όσο και του τελικού προϊόντος, εξασφαλίζεται από συστηματικούς ελέγχους από το εξειδικευμένο προσωπικό του παραγωγού σε όλα τα στάδια της παρασκευής.
Η συσκευασία, τέλος, όλων των προϊόντων είναι βιοδιασπώμενη και απολύτως οικολογική.