Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies
Χρησιμοποιώντας αυτήν την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με την χρήση των cookies.
×
 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Αιθέριο έλαιο Περγαμόντου

Citrus bergamia
9,90 €
1,92 €
Μεγέθη

Αν σας αρέσει η μυρωδιά του περγαμόντου, επιλέξτε άφοβα να προσθέσετε αυτό το έλαιο στην κρέμα για λιπαρή ή μικτή επιδερμίδα.
Το αιθέριο έλαιο περγαμόντου στενεύει τους πόρους, ρυθμίζει τη λιπαρότητα και βελτιώνει το χρώμα του δέρματος. Επιπλέον, έχει αντισηπτική και αντιφλεγμονώδη δράση, γι’ αυτό χρησιμοποιείται συχνά για την καταπολέμηση των ατελειών του δέρματος (σπυράκια, μαύρα στίγματα), καθώς και του έρπη. Μπορείτε, για δοκιμή, να τοποθετήσετε μια σταγόνα του ελαίου πάνω σε ένα σπυράκι και θα παρατηρήσετε πως θα ξεραθεί και θα μικρύνει πολύ γρήγορα!
Στην αρωματοθεραπεία, το αιθέριο έλαιο περγαμόντου χρησιμοποιείται για να απομακρύνει τις δυσάρεστες μυρωδιές του καπνού και των κατοικιδίων.
100% φυσικό, 100% αγνό. Πιστοποίηση βιολογικής καλλιέργειας Ecocert FR-BIO-01.

Μπορείτε να κάνετε την παραγγελία σας τηλεφωνικά και να πληρώσετε κατά την παραλαβή της.

Μην διστάσετε να μας πάρετε τηλέφωνο αν έχετε κάποια απορία σχετικά με τα προϊόντα ή τις συνταγές μας! Καλέστε μας στο 211-780-2007.

Κάντε Like στη σελίδα μας στο Facebook και πάρτε ένα δώρο από το Homecosmetics.gr με την επόμενη παραγγελία σας!