Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies
Χρησιμοποιώντας αυτήν την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με την χρήση των cookies.
×
 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Το έλαιο αργκάν αποκαλείται «ο υγρός χρυσός του Μαρόκου», καθώς είναι ένα από τα πιο ακριβά και θρεπτικά έλαια στον κόσμο, γνωστό για τις αντιοξειδωτικές του ιδιότητες. Περιέχει πάνω από 75% ακόρεστα λιπαρά οξέα, άφθονη βιταμίνη Ε, στερόλες και φαινολικές ενώσεις. Χάρη σε αυτή την πλούσια σύσταση, το έλαιο είναι πολύ αποτελεσματικό στην καταπολέμηση της πρόωρης γήρανσης και της χαλάρωσης του δέρματος.
Το ανθόνερο λουλουδιών πορτοκαλιού αναζωογονεί και φρεσκάρει το δέρμα. Είναι κατάλληλο για όλες τις επιδερμίδες και έχει ισχυρές ενυδατικές ιδιότητές. 
Το φυτικό κολλαγόνο αποτελείται από γλυκοπρωτεΐνες και έχει παρόμοιες ιδιότητες με το κολλαγόνο του δέρματος.
Το ενεργό συστατικό Algo'Boost  διεγείρει την παραγωγή ινοβλαστών και ενισχύει τη σύνθεση κολλαγόνου.

Συστατικά για 45ml:

Υδάτινη φάση:
Ανθόνερο λουλουδιών Πορτοκαλιού ή Ροδόνερο – 30ml

Ελαιώδης φάση:
Έλαιο Αργκάν – 10ml
Φυσικός γαλακτωματοποιητής Olivem 1000 – 4ml (8 κουταλάκια των 0.5ml)

Φάση έτοιμης κρέμας:
Κολλαγόνο – 0.5ml
Algo'Boost – 1ml
Φυσικό συντηρητικό Leucidal – 0.8ml (18 σταγόνες)*

*Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το μίνι σετ Olivem-Leucidal  αν δεν θέλετε να αγοράσετε τις μεγαλύτερες συσκευασίες.

ΠΩΣ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ
Θέλετε μόνο 10 λεπτά για την παρασκευή της κρέμας! Θα βρείτε όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ σε αυτό το σετ.
1. Μετρήστε με τον μετρικό κύλινδρο 10ml ελαίου Αργκάν και χύστε το σε ένα μπρίκι.
2. Προσθέστε στο μπρίκι 4ml κεριού ελιάς (φυσικού γαλακτωματοποιητή) Olivem 1000 (αντιστοιχεί σε 8 κουταλάκια των 0.5ml).
3. Μετρήστε 30ml ανθόνερου λουλουδιών Πορτοκαλιού (ή 30ml Ροδόνερο) με τον μετρικό κύλινδρο και χύστε το νερό στο δεύτερο μπρίκι.
4. Τοποθετήστε και τα δυο μπρίκια σε μια κατσαρόλα και αρχίστε να τη ζεσταίνετε. Τοποθετήστε το θερμόμετρο στο μπρίκι με το έλαιο και τον γαλακτωματοποιητή. Περιμένετε μέχρι η θερμοκρασία να ανέβει τουλάχιστον στους 60-65 βαθμούς. Ο γαλακτωματοποιητής πρέπει να λιώσει τελείως! Στη συνέχεια, βγάλτε και τα δυο μπρίκια από την κατσαρόλα.
5. Χύστε σε ένα ψηλό ποτήρι πρώτα το έλαιο με τον λιωμένο γαλακτωματοποιητή και μετά προσθέστε σιγά σιγά το νερό. Ανακατέψτε τις δύο φάσεις με ένα μιξεράκι για φραπέ ή με ένα μικρό χτυπητήρι μέχρι το μείγμα να γίνει ομογενοποιημένο.
6. Περιμένετε 2 λεπτά να κρυώσει η κρέμα και προσθέστε 0.5ml (10 σταγόνες) κολλαγόνο, 1ml (20 σταγόνες) Algo'Boost και 0.8ml (18 σταγόνες) φυσικού συντηρητικού Leucidal (εκχύλισμα ραπανακιού). Επίσης, αν έχετε κάποιο αιθέριο έλαιο, μπορείτε να προσθέσετε 4-6 σταγόνες από αυτό. Ανακατέψτε καλά με ένα μιξεράκι ή ένα κουτάλι.
7. Βουτήξτε το βαζάκι σας για την κρέμα μέσα στο βραστό νερό που παραμένει στην κατσαρόλα. Σε ένα λεπτό βγάλτε το βαζάκι και στεγνώστε το με μια καθαρή πετσέτα. Γεμίστε το βαζάκι με την κρέμα σας. Έτοιμη!

Η βιολογική κρέμα θα διατηρηθεί περίπου για 2-3 μήνες εντός ψυγείου σε ένα βαζάκι airless. Αν έχετε την κρέμα εκτός ψυγείου ή σε ένα κανονικό βαζάκι, μπορεί να ελαττώσετε τη διάρκεια της ζωής της.

Δείτε πώς φτιάχνουμε μία συνηθισμένη κρέμα στο βίντεο: