Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies
Χρησιμοποιώντας αυτήν την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με την χρήση των cookies.
×
 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Σας προτείνουμε μια συνταγή για μια κρέμα η οποία σταματάει τόσο τις UVB, όσο και τις UVA ακτίνες. Το έλαιο καρύδας έχει δυνατή αντιοξειδωτική δράση, προλαμβάνει τη φωτογήρανση του δέρματος και προσφέρει από μόνο του αντιηλιακή προστασία (με φυσικό SPF5). Το σύμπλεγμα UV/UF φίλτρων Ecran Solaire περιέχει φυτικά και mineral φίλτρα χωρίς προσθήκη χημικών ουσίων: 
Φυτικό έλαιο Καρανζά (BIO) – έλαιο με τον πιο υψηλό δείκτη ηλιακής προστασίας στον κόσμο (SPF10).
Φυτικό έλαιο Jojoba (ΒΙΟ) – προσφέρει ενυδάτωση στο δέρμα και έχει δείκτη UV προστασίας SPF3.
Διοξείδιο του Τιτανίου – non nano μηχανικό φίλτρο προστασίας, το οποιό δεν εισέρχεται στην κυκλοφορία του αίματος και είναι απολύτως ασφαλές για μωρά και ενήλικες.

Συστατικά για 45ml:

Υδάτινη φάση:
Ανθόνερο Λεβάντας – 30ml

Ελαιώδης φάση:
Έλαιο Καρύδας – 10ml
Φυσικός γαλακτωματοποιητής Olivem 1000 – 4ml (8 κουταλάκια των 0.5ml)

Φάση έτοιμης κρέμας:
Φυσικό συντηρητικό Leucidal – 0.8ml (18 σταγόνες)*
UV/UF φίλτρα – 5ml (1 κουταλάκι του γλυκού)

*Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το μίνι σετ Olivem-Leucidal  αν δεν θέλετε να αγοράσετε τις μεγαλύτερες συσκευασίες.

ΠΩΣ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ
Θέλετε μόνο 10 λεπτά για την παρασκευή της κρέμας! Θα βρείτε όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ σε αυτό το σετ.
1. Βάλτε σε ένα μπρίκι 10ml ελαίου Καρύδας.
2. Προσθέστε 4ml (8 κουταλάκια των 0.5ml) γαλακτωματοποιητή Olivem 1000.
3. Μετρήστε 30ml ανθόνερου Λεβάντας με τον μετρικό κύλινδρο και χύστε το νερό στο δεύτερο μπρίκι.
4. Τοποθετήστε και τα δυο μπρίκια σε μια κατσαρόλα μισογεμάτη με νερό και αρχίστε να τη ζεσταίνετε. Τοποθετήστε το θερμόμετρο στο μπρίκι με το έλαιο και τον γαλακτωματοποιητή. Περιμένετε μέχρι η θερμοκρασία να ανέβει τουλάχιστον στους 60-65 βαθμούς. Ο γαλακτωματοποιητής πρέπει να λιώσει τελείως! Στη συνέχεια, βγάλτε και τα δυο μπρίκια από την κατσαρόλα.
5. Χύστε σε ένα ψηλό ποτήρι πρώτα το έλαιο με γαλακτωματοποιητή και μετά προσθέστε το νερό. Ανακατέψτε τις δύο φάσεις με ένα μιξεράκι για φραπέ ή με ένα μικρό χτυπητήρι μέχρι το μείγμα να γίνει ομογενοποιημένο.
6. Προσθέστε στην έτοιμη κρέμα 18 σταγόνες του φυσικού συντηρητικού Leucidal και 5ml φίλτρων UV/UF. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε 5-10 σταγόνες φυσικού αρωματικού εκχυλίσματος. Ανακατέψτε ξανά.
7. Βουτήξτε το βαζάκι σας για την κρέμα μέσα στο βραστό νερό που παραμένει στην κατσαρόλα. Σε ένα λεπτό βγάλτε το βαζάκι και στεγνώστε το με μια καθαρή πετσέτα. Γεμίστε το βαζάκι με την κρέμα σας. Έτοιμη!

Η βιολογική κρέμα θα διατηρηθεί περίπου για 2-3 μήνες εντός ψυγείου σε ένα βαζάκι airless. Αν έχετε την κρέμα εκτός ψυγείου ή σε ένα κανονικό βαζάκι, μπορεί να ελαττώσετε τη διάρκεια της ζωής της.

Δείτε πώς φτιάχνουμε μία συνηθισμένη κρέμα στο βίντεο: