Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies
Χρησιμοποιώντας αυτήν την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με την χρήση των cookies.
×
 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Aπολαύστε την αγαπημένη μυρωδιά του καφέ στην πιο υγιεινή εκδοχή! Οι ισχυρές καθαριστικές ιδιότητες του καφέ σε συνδυασμό με τη δυνατή αντιοξειδωτική δράση του Σταφυλέλαιου, θα αφήσουν την επιδερμίδα σας εξαιρετικά λεία και ανανεωμένη. Το έλαιο Σταφυλιού αποτελείται κατά 60% από οξέα Ω6, γι’ αυτό τρέφει και αναδομεί αποτελεσματικά τα κύτταρα του δέρματος και απομακρύνει τη λιπαρή λάμψη.


Συστατικά για 40ml:
Υδάτινη φάση:
Εμφιαλωμένο νερό – 30ml

Ελαιώδης φάση:
Έλαιο σταφυλιού – 10ml
Φυσικός γαλακτωματοποιητής Olivem 1000 – 2ml (4 κουταλάκια των 0.5ml)

Φάση έτοιμης κρέμας:
Φυσικό συντηρητικό Leucidal – 0.8ml (18 σταγόνες)*
Κατακάθι καφέ – 1 κουταλάκι γλυκού

*Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το μινι σετ Olivem-Leucidal αν δεν θέλετε να αγοράσετε τις μεγαλύτερες συσκευασίες.

ΠΩΣ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΙΛΙΝΓΚ
Θέλετε μόνο 10 λεπτά για την παρασκευή του πίλινγκ! Θα βρείτε όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ σε αυτό το σετ.
1. Μετρήστε με τον μετρικό κύλινδρο 10ml σταφυλέλαιου ή ελαιόλαδου και χύστε το σε ένα μπρίκι.
2. Προσθέστε στο μπρίκι 2ml κεριού ελιάς (φυσικού γαλακτωματοποιητή) Olivem 1000 (αντιστοιχεί σε 4 κουταλάκια των 0.5ml).
3. Μετρήστε 30ml εμφιαλωμένου νερού με τον μετρικό κύλινδρο και χύστε το νερό στο δεύτερο μπρίκι.
4. Τοποθετήστε και τα δυο μπρίκια σε μια κατσαρόλα και αρχίστε να τη ζεσταίνετε. Τοποθετήστε το θερμόμετρο στο μπρίκι με το έλαιο και τον γαλακτωματοποιητή. Περιμένετε μέχρι η θερμοκρασία να ανέβει τουλάχιστον στους 60-65 βαθμούς. Ο γαλακτωματοποιητής πρέπει να λιώσει τελείως! Στη συνέχεια, βγάλτε και τα δυο μπρίκια από την κατσαρόλα.
5. Χύστε σε ένα ψηλό ποτήρι πρώτα το έλαιο με τον λιωμένο γαλακτωματοποιητή και μετά προσθέστε σιγά σιγά το νερό. Ανακατέψτε τις δύο φάσεις με ένα μιξεράκι για φραπέ ή με ένα μικρό χτυπητήρι μέχρι το μείγμα να γίνει ομογενοποιημένο.
6. Περιμένετε 2 λεπτά να κρυώσει η κρέμα, προσθέστε 0.8ml (18 σταγόνες) φυσικού συντηρητικού Leucidal (εκχύλισμα ραπανακιού) και 1 κουταλάκι κατακάθι καφέ , ανακατέψτε καλά.
7. Βουτήξτε το βαζάκι σας για το πίλινγκ μέσα στο βραστό νερό που παραμένει στην κατσαρόλα. Σε ένα λεπτό βγάλτε το βαζάκι και στεγνώστε το με μια καθαρή πετσέτα. Γεμίστε το βαζάκι με το φρέσκο σας πίλινγκ. Έτοιμο!
Το βιολογικό πίλινγκ θα διατηρηθεί περίπου για 2 μήνες εντός ψυγείου. Αν έχετε το βάζάκι εκτός ψυγείου, μπορεί να ελαττώσετε τη διάρκεια της ζωής του πίλινγκ.

Μπορείτε να κάνετε την παραγγελία σας τηλεφωνικά και να πληρώσετε κατά την παραλαβή της.

Μην διστάσετε να μας πάρετε τηλέφωνο αν έχετε κάποια απορία σχετικά με τα προϊόντα ή τις συνταγές μας! Καλέστε μας στο 211-780-2007.

Κάντε Like στη σελίδα μας στο Facebook και πάρτε ένα δώρο από το Homecosmetics.gr με την επόμενη παραγγελία σας!