Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies
Χρησιμοποιώντας αυτήν την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με την χρήση των cookies.
×
 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Μοναδική συνταγή για κρέμα η οποία δρα ως μη χειρουργική λιποαναρρόφηση, χάρη στα φύκια Corallinaceae. Το δραστικό εκχύλισμα της κρέμας Jania rubens καταστρέφει τα λιποκύτταρα και μειώνει την κυτταρίτιδα! Tο ανθόνερο κανέλας ασκεί συσφικτική δράση και βελτιώνει την τοπική κυκλοφορία.

Συστατικά για 100ml:

Υδάτινη φάση:
Νερό εμφιαλωμένο – 60ml

Ελαιώδης φάση:
Έλαιο Σταφυλιού – 20ml
Φυσικός γαλακτωματοποιητής Olivem 1000 – 8ml (16 κουταλάκια των 0.5ml)

Φάση έτοιμης κρέμας:
Εκχύλισμα Jania rubens – 2.5ml
Φυσικό συντηρητικό Leucidal – 2ml (45 σταγόνες)*

*Η υδάτινη φάση μπορεί να αποτελείται και αποκλειστικά από εμφιαλωμένο νερό, σε ποσότητα 70ml.
  Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το μίνι σετ Olivem-Leucidal αν δεν θέλετε να αγοράσετε τις μεγαλύτερες συσκευασίες.

Μπορείτε να προσθέσετε στην έτοιμη κρέμα 15-20 σταγόνες αιθέριου ελαίου Πορτοκαλιού, το οποίο αυξάνει την ελαστικότητα του δέρματος, καταπολεμά την κυτταρίτιδα, και, επιπλέον, χαρίζει στην κρέμα σας μια υπέροχη μυρωδιά φρούτων!

ΠΩΣ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ
Θέλετε μόνο 10 λεπτά για την παρασκευή της κρέμας! Θα βρείτε όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ σε αυτό το σετ.
1. Μετρήστε με τον μετρικό κύλινδρο 20ml ελαίου από κουκούτσια σταφυλιών και χύστε το σε ένα μπρίκι.
2. Προσθέστε στο μπρίκι 8ml κεριού ελιάς (φυσικού γαλακτωματοποιητή) Olivem 1000 (αντιστοιχεί σε 16 κουταλάκια των 0.5ml).
3. Μετρήστε 60ml εμφιαλωμένου νερού με τον μετρικό κύλινδρο και χύστε το νερό στο δεύτερο μπρίκι.
4. Τοποθετήστε και τα δυο μπρίκια σε μια κατσαρόλα και αρχίστε να τη ζεσταίνετε. Τοποθετήστε το θερμόμετρο στο μπρίκι με το έλαιο και τον γαλακτωματοποιητή. Περιμένετε μέχρι η θερμοκρασία να ανέβει τουλάχιστον στους 60-65 βαθμούς. Ο γαλακτωματοποιητής πρέπει να λιώσει τελείως! Στη συνέχεια, βγάλτε και τα δυο μπρίκια από την κατσαρόλα.
5. Χύστε σε ένα ψηλό ποτήρι πρώτα το έλαιο με τον λιωμένο γαλακτωματοποιητή και μετά προσθέστε σιγά σιγά το νερό. Ανακατέψτε τις δύο φάσεις με ένα μιξεράκι για φραπέ ή με ένα μικρό χτυπητήρι μέχρι το μείγμα να γίνει ομογενοποιημένο.
6. Περιμένετε 2 λεπτά να κρυώσει η κρέμα και προσθέστε:
- 2.5ml εκχυλίσματος Jania rubens,
- 45 σταγόνες φυσικού συντηρητικού Leucidal (εκχύλισμα ραπανακιού)
- 15-20 σταγόνες αιθέριου ελαίου Πορτοκαλιού (προαιρετικά)
Ανακατέψτε καλά με ένα μιξεράκι ή ένα κουτάλι.
7. Βουτήξτε το βαζάκι σας για την κρέμα μέσα στο βραστό νερό που παραμένει στην κατσαρόλα. Σε ένα λεπτό βγάλτε το βαζάκι και στεγνώστε το με μια καθαρή πετσέτα. Γεμίστε το βαζάκι με την κρέμα σας. Έτοιμη!

Η βιολογική κρέμα θα διατηρηθεί περίπου για 2-3 μήνες εντός ψυγείου σε ένα βαζάκι airless. Αν έχετε την κρέμα εκτός ψυγείου ή σε ένα κανονικό βαζάκι, μπορεί να ελαττώσετε τη διάρκεια της ζωής της.

Δείτε πώς φτιάχνουμε μία συνηθισμένη κρέμα στο βίντεο: