Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies
Χρησιμοποιώντας αυτήν την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με την χρήση των cookies.
×
 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Μπορείτε να φτιάξετε, σε 4 απλά βήματα, ένα πολύ όμορφο και απόλυτα υγιεινό αρωματικό χώρου, χρησιμοποιώντας τα αγαπημένα σας αιθέρια έλαια. Θα χρειαστείτε:

- ένα γυάλινο δοχείο-βαζάκι (χαμηλό, με λεπτό στόμιο). Σας προτείνουμε ένα ιδανικό για αυτόν τον σκοπό βαζάκι, αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάποιο της προτίμησής σας.

- ξυλάκια μπαμπού: βρέχονται με το υγρό άρωμα στο εσωτερικό του δοχείου, ποτίζουν σιγά σιγά προς τα πάνω και μεταδίδουν με τον αέρα το άρωμα σε όλο τον χώρο.

- βάση του αρωματικού σας: νερό ή ένα ουδέτερο και ελαφρύ έλαιο (το αρωματικό με βάση το λάδι θα κρατήσει πολύ περισσότερο επειδή δεν εξατμίζεται γρήγορα). Προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε το έλαιο Αβησσυνίας. Για να ταξιδέψει το άρωμα πιο γρήγορα πάνω στα ξυλάκια, προσθέστε ένα κουταλάκι του γλυκού οινοπνεύματος (από το φαρμακείο).

- αιθέρια έλαια της επιλογής σας.

ΟΔΗΓΙΕΣ:

1. Γεμίστε το βαζάκι σας με έλαιο ή νερό (προσθέστε, αν επιθυμείτε, το οινόπνευμα).

2. Προσθέστε τα αιθέρια έλαια σύμφωνα με το άρωμα που θέλετε να πετύχετε. Μια καλή ποσότητα για να ξεκινήσετε είναι 10 σταγόνες αιθέριων ελαίων ανά 50ml βάσης.

3. Τοποθετήστε 4-5 ξυλάκια μέσα στο δοχείο (όσο περισσότερα ξυλάκια, τόσο πιο έντονη η μυρωδιά).

4. Ανακινήστε ελαφρά το δοχείο για να βραχούν καλά τα ξυλάκια στο εσωτερικό του.

5. Κάντε λίγη υπομονή για να φτάσει το άρωμα στον προορισμό του. Για να επιταχύνετε τη διαδικασία, γυρίστε σε μερικές ώρες τα ξυλάκια και βάλτε τα ανάποδα στο βαζάκι.

Μια φορά την εβδομάδα μπορείτε να γυρίζετε τα ξυλάκια για να τονίζετε τη μυρωδιά!

Μπορείτε να κάνετε την παραγγελία σας τηλεφωνικά και να πληρώσετε κατά την παραλαβή της.

Μην διστάσετε να μας πάρετε τηλέφωνο αν έχετε κάποια απορία σχετικά με τα προϊόντα ή τις συνταγές μας! Καλέστε μας στο 211-780-2007.

Κάντε Like στη σελίδα μας στο Facebook και πάρτε ένα δώρο από το Homecosmetics.gr με την επόμενη παραγγελία σας!