Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies
Χρησιμοποιώντας αυτήν την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με την χρήση των cookies.
×
 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Ξεκινήστε το πρωϊνό σας με τη φρεσκάδα του λεμονιού! Το έλαιο φουνδουκιού με τις ενυδατικές του ιδιότητες μεταμορφώνει την επιδερμίδα και οι πρωτεΐνες ρυζιού συμβάλλουν σε ακόμα πιο βαθιά ενυδάτωση του δέρματος.

Συστατικά για 45ml:

Υδάτινη φάση:
Ανθόνερο Λεμονιού – 30ml

Ελαιώδης φάση:
Έλαιο Φουνδουκιού (ή έλαιο Κάνναβης) – 10ml
Φυσικός γαλακτωματοποιητής Olivem 1000 – 4ml (8 κουταλάκια των 0.5ml)

Φάση έτοιμης κρέμας:
Πρωτεΐνες ρυζιού – 4 σταγόνες 
Φυσικό συντηρητικό Leucidal – 0.8ml (18 σταγόνες)*

*Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το μίνι σετ Olivem-Leucidal αν δεν θέλετε να αγοράσετε τις μεγαλύτερες συσκευασίες.

Μπορείτε να προσθέσετε στην έτοιμη κρέμα 3-5 σταγόνες αρωματικού εκχυλίσματος λουλουδιών Βανίλιας, το οποίο θα χαρίσει στην κρέμα σας μια υπέροχη μυρωδιά!

ΠΩΣ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ
Θέλετε μόνο 10 λεπτά για την παρασκευή της κρέμας! Θα βρείτε όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ σε αυτό το σετ.
1. Μετρήστε με τον μετρικό κύλινδρο 10ml ελαίου Φουνδουκιού και χύστε το σε ένα μπρίκι. 
2. Προσθέστε στο μπρίκι 4ml κεριού ελιάς (φυσικού γαλακτωματοποιητή) Olivem 1000 (αντιστοιχεί σε 8 κουταλάκια των 0.5ml). 
3. Μετρήστε 30ml ανθόνερο Λεμονιού  με τον μετρικό κύλινδρο και χύστε τα νερό στο δεύτερο μπρίκι.
4. Τοποθετήστε και τα δυο μπρίκια σε μια κατσαρόλα και αρχίστε να τη ζεσταίνετε. Τοποθετήστε το θερμόμετρο στο μπρίκι με το έλαιο και τον γαλακτωματοποιητή. Περιμένετε μέχρι η θερμοκρασία να ανέβει τουλάχιστον στους 60-65 βαθμούς. Ο γαλακτωματοποιητής πρέπει να λιώσει τελείως! Στη συνέχεια, βγάλτε και τα δυο μπρίκια από την κατσαρόλα.
5. Χύστε σε ένα ψηλό ποτήρι πρώτα το έλαιο με τον λιωμένο γαλακτωματοποιητή και μετά προσθέστε σιγά σιγά το νερό. Ανακατέψτε τις δύο φάσεις με ένα μιξεράκι για φραπέ ή με ένα μικρό χτυπητήρι μέχρι το μείγμα να γίνει ομογενοποιημένο. 
6. Περιμένετε 2 λεπτά να κρυώσει η κρέμα και προσθέστε 20 σταγόνες πρωτεϊνες ρυζιού και 0.8ml (18 σταγόνες) φυσικού συντηρητικού Leucidal (εκχύλισμα ραπανακιού). Επίσης, αν έχετε κάποιο αιθέριο έλαιο ή αρωματικό εκχύλισμα, προσθέστε το και ανακατέψτε καλά με ένα μιξεράκι ή ένα κουτάλι.
7. Βουτήξτε το βαζάκι σας για την κρέμα μέσα στο βραστό νερό που παραμένει στην κατσαρόλα. Σε ένα λεπτό βγάλτε το βαζάκι και στεγνώστε το με μια καθαρή πετσέτα. Γεμίστε το βαζάκι με την κρέμα σας. Έτοιμη!

Η βιολογική κρέμα θα διατηρηθεί περίπου για 2-3 μήνες εντός ψυγείου σε ένα βαζάκι airless. Αν έχετε την κρέμα εκτός ψυγείου ή σε ένα κανονικό βαζάκι, μπορεί να ελαττώσετε τη διάρκεια της ζωής της. 

Δείτε πώς φτιάχνουμε μία συνηθισμένη κρέμα στο βίντεο: