Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies
Χρησιμοποιώντας αυτήν την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με την χρήση των cookies.
×
 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Το ανθόνερο Λεβάντας είναι ιδανικό ως βάση κρέμας για ευαίσθητη επιδερμίδα των ματιών.
Η καφεΐνη είναι μάλλον η πιο δυνατή «συσφικτική» ουσία. Η καθαρή καφεΐνη παράγεται από τους κόκκους του καφέ και είναι 100% φυσικό προϊόν. Η καφεΐνη έχει πολύ δυνατή συσφικτική δράση και «γραμμώνει» το πρόσωπο και το σώμα. Στη σύσφιξη συμβάλλουν οι 3 ευεργετικές ιδιότητές της:
1) Καταστρέφει τα λιποκύτταρα 
2) Αποβάλλει την περίσσεια νερού από τους ιστούς
3) Αυξάνει τον μεταβολισμό των κυττάρων της επιδερμίδας
Το νερό αμαμελίδας ταιριάζει ιδανικά σε όλες τις κρέμες σύσφιξης και αντιγήρανσης. 
Το έλαιο απο κουκούτσια σταφυλιών έχει πολύ δυνατή αντιοξειδωτική δράση χάρη στην υψηλή περιεκτικότητα της βιταμίνης Ε και αποτελεί ένα πολύ χρήσιμο συστατικό μιας αντιγηραντικής κρέμας.
Το εκχύλισμα αλόης βέρα ενυδατώνει και επουλώνει την επιδερμίδα και συμβάλλει ουσιαστικά στην καταπολέμηση της γήρανσης του δέρματος και της δημιουργίας των ρυτίδων.

Συστατικά για 20ml:

Υδάτινη φάση:
Ανθόνερο Λεβάντας – 15ml
Καφεΐνη – 2 κουταλάκια των 0.5ml.

Ελαιώδης φάση:
Έλαιο Σταφυλιού – 5ml
Φυσικός γαλακτωματοποιητής Olivem 1000 – 2ml (4 κουταλάκια των 0.5ml)

Φάση έτοιμης κρέμας:
Φυσικό συντηρητικό Leucidal – 0.4ml (9 σταγόνες)*

*Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το μίνι σετ Olivem-Leucidal  αν δεν θέλετε να αγοράσετε τις μεγαλύτερες συσκευασίες.

ΠΩΣ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ
Θέλετε μόνο 10 λεπτά για την παρασκευή της κρέμας! Θα βρείτε όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ σε αυτό το σετ.
1. Μετρήστε με τον μετρικό κύλινδρο 5ml ελαίου Σταφυλιού και χύστε το σε ένα μπρίκι. 
2. Προσθέστε στο μπρίκι 2ml κεριού ελιάς (φυσικού γαλακτωματοποιητή) Olivem 1000 (αντιστοιχεί σε 4 κουταλάκια των 0.5ml). 
3. Μετρήστε 15ml ανθόνερου Λεβάντας με τον μετρικό κύλινδρο και χύστε το νερό στο δεύτερο μπρίκι. Προσθέστε 2 κουταλάκια των 0.5ml καφεΐνης.
4. Τοποθετήστε και τα δυο μπρίκια σε μια κατσαρόλα και αρχίστε να τη ζεσταίνετε. Τοποθετήστε το θερμόμετρο στο μπρίκι με το έλαιο και τον γαλακτωματοποιητή. Περιμένετε μέχρι η θερμοκρασία να ανέβει τουλάχιστον στους 60-65 βαθμούς. Ο γαλακτωματοποιητής πρέπει να λιώσει τελείως! Στη συνέχεια, βγάλτε και τα δυο μπρίκια από την κατσαρόλα.
5. Χύστε σε ένα ψηλό ποτήρι πρώτα το έλαιο με τον λιωμένο γαλακτωματοποιητή και μετά προσθέστε σιγά σιγά το νερό. Ανακατέψτε τις δύο φάσεις με ένα μιξεράκι για φραπέ ή με ένα μικρό χτυπητήρι μέχρι το μείγμα να γίνει ομογενοποιημένο. 
6. Περιμένετε 2 λεπτά να κρυώσει η κρέμα και προσθέστε 0.4ml (9 σταγόνες) φυσικού συντηρητικού Leucidal (εκχύλισμα ραπανακιού). Επίσης, αν έχετε κάποιο αιθέριο έλαιο, μπορείτε να προσθέσετε 4-6 σταγόνες από αυτό. Ανακατέψτε καλά με ένα μιξεράκι ή ένα κουτάλι.
7. Βουτήξτε το βαζάκι σας για την κρέμα μέσα στο βραστό νερό που παραμένει στην κατσαρόλα. Σε ένα λεπτό βγάλτε το βαζάκι και στεγνώστε το με μια καθαρή πετσέτα. Γεμίστε το βαζάκι με την κρέμα σας. Έτοιμη!

Η βιολογική κρέμα θα διατηρηθεί περίπου για 2-3 μήνες εντός ψυγείου σε ένα βαζάκι airless. Αν έχετε την κρέμα εκτός ψυγείου ή σε ένα κανονικό βαζάκι, μπορεί να ελαττώσετε τη διάρκεια της ζωής της. 

Δείτε πώς φτιάχνουμε μία συνηθισμένη κρέμα στο βίντεο: