Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies
Χρησιμοποιώντας αυτήν την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με την χρήση των cookies.
×
 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Οι πρωτεΐνες μεταξιού είναι ένα πολύτιμο συστατικό για την περιποίηση του δέρματος και των μαλλιών. Ενυδατώνουν και κάνουν εξαιρετικά λείο το δέρμα σας, ενώ χαρίζουν απαλότητα και λάμψη στα μαλλιά.
Χάρη στο χαμηλό μοριακό τους βάρος, τα αμινοξέα των πρωτεϊνών μεταξιού διαπερνούν τα ανώτερα στρώματα της επιδερμίδας και συγκρατούν μεγάλη ποσότητα νερού, ενυδατώντας αποτελεσματικά το δέρμα. Για τον ίδιο λόγο φροντίζουν τα μαλλιά, αφήνοντάς τα ενυδατωμένα, λεία και πολύ λαμπερά.
Το ανθόνερο λουλουδιών πορτοκαλιού αναζωογονεί και φρεσκάρει το δέρμα. Είναι κατάλληλο για όλες τις επιδερμίδες και έχει ισχυρές ενυδατικές ιδιότητές. Θεωρείται μια από τις καλύτερες βάσεις για την κρέμα νύχτας, καθώς το άρωμά του ηρεμεί το νευρικό σύστημα και βοηθά στην καταπολέμηση της αϋπνίας και του στρες.

Συστατικά για 45ml:

Υδάτινη φάση:
Εμφιαλωμένο ή αποσταγμένο νερό – 15ml
Ανθόνερο λουλουδιών Πορτοκαλιού – 15ml

Ελαιώδης φάση:
Έλαιο Ζοζομπά – 10ml
Φυσικός γαλακτωματοποιητής Olivem 1000 – 4ml (8 κουταλάκια των 0.5ml)

Φάση έτοιμης κρέμας:
Πρωτεΐνες μεταξιού – 0.6ml (15 σταγόνες)
Φυσικό συντηρητικό Leucidal – 0.8ml (18 σταγόνες)*

*Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το μίνι σετ Olivem-Leucidal  αν δεν θέλετε να αγοράσετε τις μεγαλύτερες συσκευασίες.

ΠΩΣ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ
Θέλετε μόνο 10 λεπτά για την παρασκευή της κρέμας! Θα βρείτε όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ σε αυτό το σετ.
1. Μετρήστε με τον μετρικό κύλινδρο 10ml ελαίου Ζοζομπά και χύστε το σε ένα μπρίκι.
2. Προσθέστε στο μπρίκι 4ml κεριού ελιάς (φυσικού γαλακτωματοποιητή) Olivem 1000 (αντιστοιχεί σε 8 κουταλάκια των 0.5ml).
3. Μετρήστε 15ml ανθόνερου λουλουδιών Πορτοκαλιού και 15ml αποσταγμένου/εμφιαλωμένου νερού με τον μετρικό κύλινδρο και χύστε το νερό στο δεύτερο μπρίκι.
4. Τοποθετήστε και τα δυο μπρίκια σε μια κατσαρόλα και αρχίστε να τη ζεσταίνετε. Τοποθετήστε το θερμόμετρο στο μπρίκι με το έλαιο και τον γαλακτωματοποιητή. Περιμένετε μέχρι η θερμοκρασία να ανέβει τουλάχιστον στους 60-65 βαθμούς. Ο γαλακτωματοποιητής πρέπει να λιώσει τελείως! Στη συνέχεια, βγάλτε και τα δυο μπρίκια από την κατσαρόλα.
5. Χύστε σε ένα ψηλό ποτήρι πρώτα το έλαιο με τον λιωμένο γαλακτωματοποιητή και μετά προσθέστε σιγά σιγά το νερό. Ανακατέψτε τις δύο φάσεις με ένα μιξεράκι για φραπέ ή με ένα μικρό χτυπητήρι μέχρι το μείγμα να γίνει ομογενοποιημένο.
6. Περιμένετε 2 λεπτά να κρυώσει η κρέμα και προσθέστε 0.6ml πρωτεϊνών μεταξιού (15 σταγόνες) και 0.8ml (18 σταγόνες) φυσικού συντηρητικού Leucidal (εκχύλισμα ραπανακιού). Επίσης, αν έχετε κάποιο αιθέριο έλαιο, μπορείτε να προσθέσετε 4-6 σταγόνες από αυτό. Ανακατέψτε καλά με ένα μιξεράκι ή ένα κουτάλι.
7. Βουτήξτε το βαζάκι σας για την κρέμα μέσα στο βραστό νερό που παραμένει στην κατσαρόλα. Σε ένα λεπτό βγάλτε το βαζάκι και στεγνώστε το με μια καθαρή πετσέτα. Γεμίστε το βαζάκι με την κρέμα σας. Έτοιμη!

Η βιολογική κρέμα θα διατηρηθεί περίπου για 2-3 μήνες εντός ψυγείου σε ένα βαζάκι airless. Αν έχετε την κρέμα εκτός ψυγείου ή σε ένα κανονικό βαζάκι, μπορεί να ελαττώσετε τη διάρκεια της ζωής της.

Δείτε πώς φτιάχνουμε μία συνηθισμένη κρέμα στο βίντεο:

 

 

Μια κρέμα μου που συνδυάζει τη δύναμη του ελαίου ζοζομπά και την πολυτέλεια του ροδόνερου. Χαρίζει στο δέρμα σας φρέσκια, ξεκούραστη εμφάνιση και ωραίο χρώμα. Το έλαιο ζοζομπά απορροφάται καλά από όλους τους τύπους επιδερμίδας και δεν αφήνει λιπαρή λάμψη, ενώ αυξάνει πολύ και τη διαπερατότητα της επιδερμίδας. Το ροδόνερο βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος στα τριχοειδή του δέρματος και, σαν αποτέλεσμα, φρεσκάρει το χρώμα του δέρματός σας. Επίσης, μυρίζει υπέροχα! Για πιο ενισχυμένη δράση, η κρέμα περιέχει Mica ροζ, συνηθισμένο συστατικό του mineral make-up.

Συστατικά για 45ml:

Υδάτινη φάση:
Ροδόνερο – 30ml

Ελαιώδης φάση:
Έλαιο Ζοζομπά – 10ml
Φυσικός γαλακτωματοποιητής Olivem 1000 – 4ml (8 κουταλάκια των 0.5ml)

Φάση έτοιμης κρέμας:
Mica Ροζ – 0.1ml (2 κουταλάκια των 0.05ml)
Φυσικό συντηρητικό Leucidal – 0.8ml (18 σταγόνες)*

*Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το μίνι σετ Olivem-Leucidal  αν δεν θέλετε να αγοράσετε τις μεγαλύτερες συσκευασίες.

Μπορείτε να προσθέσετε στην έτοιμη κρέμα 5-10 σταγόνες αρωματικού εκχυλίσματος Σοκολάτας, το οποίο θα χαρίσει στην κρέμα σας μια υπέροχη μυρωδιά!

ΠΩΣ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ
Θέλετε μόνο 10 λεπτά για την παρασκευή της κρέμας! Θα βρείτε όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ σε αυτό το σετ.
1. Μετρήστε με τον μετρικό κύλινδρο 10ml ελαίου Ζοζομπά και χύστε το σε ένα μπρίκι.
2. Προσθέστε στο μπρίκι 4ml κεριού ελιάς (φυσικού γαλακτωματοποιητή) Olivem 1000 (αντιστοιχεί σε 8 κουταλάκια των 0.5ml).
3. Μετρήστε 30ml Ροδόνερου με τον μετρικό κύλινδρο και χύστε το νερό στο δεύτερο μπρίκι.
4. Τοποθετήστε και τα δυο μπρίκια σε μια κατσαρόλα και αρχίστε να τη ζεσταίνετε. Τοποθετήστε το θερμόμετρο στο μπρίκι με το έλαιο και τον γαλακτωματοποιητή. Περιμένετε μέχρι η θερμοκρασία να ανέβει τουλάχιστον στους 60-65 βαθμούς. Ο γαλακτωματοποιητής πρέπει να λιώσει τελείως! Στη συνέχεια, βγάλτε και τα δυο μπρίκια από την κατσαρόλα.
5. Χύστε σε ένα ψηλό ποτήρι πρώτα το έλαιο με τον λιωμένο γαλακτωματοποιητή και μετά προσθέστε σιγά σιγά το νερό. Ανακατέψτε τις δύο φάσεις με ένα μιξεράκι για φραπέ ή με ένα μικρό χτυπητήρι μέχρι το μείγμα να γίνει ομογενοποιημένο.
6. Περιμένετε 2 λεπτά να κρυώσει η κρέμα και προσθέστε 0.1ml Mica ροζ και 0.8ml (18 σταγόνες) φυσικού συντηρητικού Leucidal (εκχύλισμα ραπανακιού). Επίσης, αν έχετε κάποιο αιθέριο έλαιο ή αρωματικό εκχύλισμα, προσθέστε το και ανακατέψτε καλά με ένα μιξεράκι ή ένα κουτάλι.
7. Βουτήξτε το βαζάκι σας για την κρέμα μέσα στο βραστό νερό που παραμένει στην κατσαρόλα. Σε ένα λεπτό βγάλτε το βαζάκι και στεγνώστε το με μια καθαρή πετσέτα. Γεμίστε το βαζάκι με την κρέμα σας. Έτοιμη!

Η βιολογική κρέμα θα διατηρηθεί περίπου για 2-3 μήνες εντός ψυγείου σε ένα βαζάκι airless. Αν έχετε την κρέμα εκτός ψυγείου ή σε ένα κανονικό βαζάκι, μπορεί να ελαττώσετε τη διάρκεια της ζωής της.

Δείτε πώς φτιάχνουμε μία συνηθισμένη κρέμα στο βίντεο:

 

 

Στις καλύτερές μας anti-age κρέμες συνδυάζουμε τις δύο πιο ισχυρές αντιγηραντικές βάσεις: το πολύτιμο έλαιο kendi και το υπέροχο ροδόνερο. Χάρη σε αυτά τα συστατικά η κρέμα αποκτά εξαιρετικές ιδιότητες: μαλακώνει και ενυδατώνει το δέρμα, ρυθμίζει τον μεταβολισμό των κυττάρων του δέρματος και προλαμβάνει τις διαδικασίες γήρανσης. Έχει, επίσης, αξιοσημείωτες επουλωτικές ιδιότητες και επιδιορθώνει τις ατέλειες του δέρματος που προέρχονται απο την έκθεση στον ήλιο. Η δραστική ουσία της κρέμας είναι το Relax’rides (μη ενέσιμο φυτικό μπότοξ), που έχει άριστες μυοχαλαρωτικές ιδιότητες: εμποδίζει τις μικροσυσπάσεις των μυών του προσώπου και, σαν αποτέλεσμα, καταπολεμά τις ρυτίδες έκφρασης.

Συστατικά για 45ml:

Υδάτινη φάση:
Ροδόνερο – 30ml

Ελαιώδης φάση:
Έλαιο Κουκούι – 2ml
Έλαιο Νυχτολούλουδου – 8ml
Φυσικός γαλακτωματοποιητής Olivem 1000 – 4ml (8 κουταλάκια των 0.5ml)

Φάση έτοιμης κρέμας:
Φυτικό μπότοξ Relax'rides – 1.5ml
Φυσικό συντηρητικό Leucidal – 0.8ml (18 σταγόνες)*

*Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το μίνι σετ Olivem-Leucidal  αν δεν θέλετε να αγοράσετε τις μεγαλύτερες συσκευασίες.

ΠΩΣ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ
Θέλετε μόνο 10 λεπτά για την παρασκευή της κρέμας! Θα βρείτε όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ σε αυτό το σετ.
1. Μετρήστε με τον μετρικό κύλινδρο 2ml ελαίου Κουκούι και 8ml ελαίου Νυχτολούλουδου και χύστε τα έλαια σε ένα μπρίκι.
2. Προσθέστε στο μπρίκι 4ml κεριού ελιάς (φυσικού γαλακτωματοποιητή) Olivem 1000 (αντιστοιχεί σε 8 κουταλάκια των 0.5ml).
3. Μετρήστε 30ml Ροδόνερου με τον μετρικό κύλινδρο και χύστε το νερό στο δεύτερο μπρίκι.
4. Τοποθετήστε και τα δυο μπρίκια σε μια κατσαρόλα και αρχίστε να τη ζεσταίνετε. Τοποθετήστε το θερμόμετρο στο μπρίκι με το έλαιο και τον γαλακτωματοποιητή. Περιμένετε μέχρι η θερμοκρασία να ανέβει τουλάχιστον στους 60-65 βαθμούς. Ο γαλακτωματοποιητής πρέπει να λιώσει τελείως! Στη συνέχεια, βγάλτε και τα δυο μπρίκια από την κατσαρόλα.
5. Χύστε σε ένα ψηλό ποτήρι πρώτα το έλαιο με τον λιωμένο γαλακτωματοποιητή και μετά προσθέστε σιγά σιγά το νερό. Ανακατέψτε τις δύο φάσεις με ένα μιξεράκι για φραπέ ή με ένα μικρό χτυπητήρι μέχρι το μείγμα να γίνει ομογενοποιημένο.
6. Περιμένετε 2 λεπτά να κρυώσει η κρέμα και προσθέστε 1,5ml φυτικού μπότοξ Relax’rides και 0.8ml (18 σταγόνες) φυσικού συντηρητικού Leucidal (εκχύλισμα ραπανακιού). Επίσης, αν έχετε κάποιο αιθέριο έλαιο ή αρωματικό εκχύλισμα, προσθέστε το και ανακατέψτε καλά με ένα μιξεράκι ή ένα κουτάλι.
7. Βουτήξτε το βαζάκι σας για την κρέμα μέσα στο βραστό νερό που παραμένει στην κατσαρόλα. Σε ένα λεπτό βγάλτε το βαζάκι και στεγνώστε το με μια καθαρή πετσέτα. Γεμίστε το βαζάκι με την κρέμα σας. Έτοιμη!

Η βιολογική κρέμα θα διατηρηθεί περίπου για 2-3 μήνες εντός ψυγείου σε ένα βαζάκι airless. Αν έχετε την κρέμα εκτός ψυγείου ή σε ένα κανονικό βαζάκι, μπορεί να ελαττώσετε τη διάρκεια της ζωής της.

Δείτε πώς φτιάχνουμε μία συνηθισμένη κρέμα στο βίντεο:

 

 

Στις καλύτερές μας anti-age κρέμες συνδυάζουμε τις δύο πιο ισχυρές αντιγηραντικές βάσεις: το πολύτιμο σιτέλαιο και το υπέροχο ανθόνερο φραγκοστάφυλου. Περιέχει ένα κοκτέιλ βιταμινών: Α, Β1, Β2, PP, B6, B9, C, E. Χάρη σε αυτά τα συστατικά και στο βερικοκέλαιο, η κρέμα αποκτά εξαιρετικές ιδιότητες: μαλακώνει και ενυδατώνει το δέρμα, ρυθμίζει τον μεταβολισμό των κυττάρων του δέρματος και προλαμβάνει τις διαδικασίες γήρανσης. Έχει, επίσης, αξιοσημείωτες επουλωτικές ιδιότητες και επιδιορθώνει τις ατέλειες του δέρματος που προέρχονται απο την έκθεση στον ήλιο. Η δραστική ουσία της κρέμας – το γνωστό συνένζυμο Q10 – είναι μία από τις πιο δυνατές αντιοξειδωτικές ουσίες στον κόσμο.

Συστατικά για 45ml:

Υδάτινη φάση:
Ανθόνερο Φραγκοστάφυλου – 30ml

Ελαιώδης φάση:
Βερικοκέλαιο – 9ml
Σιτέλαιο – 1ml
Φυσικός γαλακτωματοποιητής Olivem 1000 – 4ml (8 κουταλάκια των 0.5ml)

Φάση έτοιμης κρέμας:
Συνένζυμο Q10 – 1ml (33 σταγόνες)
Βιταμίνη C – 0.5 ml (1 κουταλάκι των 0.5ml)
Φυσικό συντηρητικό Leucidal – 0.8ml (18 σταγόνες)*

*Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το μίνι σετ Olivem-Leucidal  αν δεν θέλετε να αγοράσετε τις μεγαλύτερες συσκευασίες.

Μπορείτε να προσθέσετε στην έτοιμη κρέμα 5-10 σταγόνες αρωματικού εκχυλίσματος Βανίλιας, το οποίο θα χαρίσει στην κρέμα σας μια υπέροχη μυρωδιά!

ΠΩΣ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ
Θέλετε μόνο 10 λεπτά για την παρασκευή της κρέμας! Θα βρείτε όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ σε αυτό το σετ.
1. Μετρήστε με τον μετρικό κύλινδρο 9ml Βερικοκέλαιου και 1ml Σιτέλαιου και χύστε το σε ένα μπρίκι.
2. Προσθέστε στο μπρίκι 4ml κεριού ελιάς (φυσικού γαλακτωματοποιητή) Olivem 1000 (αντιστοιχεί σε 8 κουταλάκια των 0.5ml).
3. Μετρήστε 30ml ανθόνερο φραγκοστάφυλου με τον μετρικό κύλινδρο και χύστε το νερό στο δεύτερο μπρίκι.
4. Τοποθετήστε και τα δυο μπρίκια σε μια κατσαρόλα και αρχίστε να τη ζεσταίνετε. Τοποθετήστε το θερμόμετρο στο μπρίκι με το έλαιο και τον γαλακτωματοποιητή. Περιμένετε μέχρι η θερμοκρασία να ανέβει τουλάχιστον στους 60-65 βαθμούς. Ο γαλακτωματοποιητής πρέπει να λιώσει τελείως! Στη συνέχεια, βγάλτε και τα δυο μπρίκια από την κατσαρόλα.
5. Χύστε σε ένα ψηλό ποτήρι πρώτα το έλαιο με τον λιωμένο γαλακτωματοποιητή και μετά προσθέστε σιγά σιγά το νερό. Ανακατέψτε τις δύο φάσεις με ένα μιξεράκι για φραπέ ή με ένα μικρό χτυπητήρι μέχρι το μείγμα να γίνει ομογενοποιημένο.
6. Περιμένετε 2 λεπτά να κρυώσει η κρέμα και προσθέστε 1ml (33 σταγόνες) Συνένζυμου Q10, 0.5ml βιταμίνης C (αντιστοιχεί σε 1 κουταλάκι των 0.5ml)  και 0.8ml (18 σταγόνες) φυσικού συντηρητικού Leucidal (εκχύλισμα ραπανακιού). Επίσης, αν έχετε κάποιο αιθέριο έλαιο ή αρωματικό εκχύλισμα, προσθέστε το και ανακατέψτε καλά με ένα μιξεράκι ή ένα κουτάλι.
7. Βουτήξτε το βαζάκι σας για την κρέμα μέσα στο βραστό νερό που παραμένει στην κατσαρόλα. Σε ένα λεπτό βγάλτε το βαζάκι και στεγνώστε το με μια καθαρή πετσέτα. Γεμίστε το βαζάκι με την κρέμα σας. Έτοιμη!

Η βιολογική κρέμα θα διατηρηθεί περίπου για 2-3 μήνες εντός ψυγείου σε ένα βαζάκι airless. Αν έχετε την κρέμα εκτός ψυγείου ή σε ένα κανονικό βαζάκι, μπορεί να ελαττώσετε τη διάρκεια της ζωής της.

Δείτε πώς φτιάχνουμε μία συνηθισμένη κρέμα στο βίντεο:

 

 

Αυτή η συνταγή είναι κατάλληλη για την επιδερμίδα με τις πρώτες ρυτίδες. Χάρη στο υαλουρονικό οξύ, η κρέμα ισιώνει τις λεπτές ρυτίδες, ενώ το ροδόνερο και το έλαιο σταφυλιού καταπολεμούν τις ελεύθερες ρίζες έτσι ώστε να μην δημιουργηθούν καινούριες ρυτίδες! Το ροδόνερο, επιπλέον, αυξάνει την αιμάτωση της επιδερμίδας, χαρίζοντας στο πρόσωπο νεανική και φρέσκια εμφάνιση.

Συστατικά για 45ml:

Υδάτινη φάση:
Ροδόνερο – 30ml
Υαλουρονικό οξύ – 0.5ml ή 0.13gr

Ελαιώδης φάση:
Έλαιο Σταφυλιού – 10ml
Φυσικός γαλακτωματοποιητής Olivem 1000 – 4ml (8 κουταλάκια των 0.5ml)

Φάση έτοιμης κρέμας:
Φυσικό συντηρητικό Leucidal – 0.8ml (18 σταγόνες)*

*Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το μίνι σετ Olivem-Leucidal  αν δεν θέλετε να αγοράσετε τις μεγαλύτερες συσκευασίες.

Μπορείτε να προσθέσετε στην έτοιμη κρέμα 5-8 σταγόνες αρωματικού εκχυλίσματος Ροδοπετάλων,  για να τις χαρίσετε μια εκλεπτυσμένη και θηλυκή μυρωδιά.

ΠΩΣ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ
Θέλετε μόνο 10 λεπτά για την παρασκευή της κρέμας! Θα βρείτε όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ σε αυτό το σετ.
1. Μετρήστε 30ml Ροδόνερου με τον μετρικό κύλινδρο και χύστε το νερό σε ένα μπρίκι.
2. Προσθέστε στο μπρίκι 0.5ml (0.13gr) υαλουρονικού οξέος, ανακατέψτε και αφήστε για 10-15 λεπτά να διαλυθεί τελείως.
3. Μετρήστε με τον μετρικό κύλινδρο 10ml ελαίου Σταφυλιού και χύστε το στο δεύτερο μπρίκι.
4. Προσθέστε στο δεύτερο μπρίκι 4ml κεριού ελιάς (φυσικού γαλακτωματοποιητή) Olivem 1000 (αντιστοιχεί σε 8 κουταλάκια των 0.5ml).
5. Τοποθετήστε και τα δυο μπρίκια σε μια κατσαρόλα και αρχίστε να τη ζεσταίνετε. Τοποθετήστε το θερμόμετρο στο μπρίκι με το έλαιο και τον γαλακτωματοποιητή. Περιμένετε μέχρι η θερμοκρασία να ανέβει τουλάχιστον στους 60-65 βαθμούς. Ο γαλακτωματοποιητής πρέπει να λιώσει τελείως! Στη συνέχεια, βγάλτε και τα δυο μπρίκια από την κατσαρόλα.
6. Χύστε σε ένα ψηλό ποτήρι πρώτα το έλαιο με τον λιωμένο γαλακτωματοποιητή και μετά προσθέστε σιγά σιγά το νερό. Ανακατέψτε τις δύο φάσεις με ένα μιξεράκι για φραπέ ή με ένα μικρό χτυπητήρι μέχρι το μείγμα να γίνει ομογενοποιημένο.
7. Περιμένετε 2 λεπτά να κρυώσει η κρέμα και προσθέστε 0.8ml (18 σταγόνες) φυσικού συντηρητικού Leucidal (εκχύλισμα ραπανακιού). Επίσης, αν έχετε κάποιο αιθέριο έλαιο, μπορείτε να προσθέστε 4-6 σταγόνες από αυτό. Ανακατέψτε καλά με ένα μιξεράκι ή ένα κουτάλι.
8. Βουτήξτε το βαζάκι σας για την κρέμα μέσα στο βραστό νερό που παραμένει στην κατσαρόλα. Σε ένα λεπτό βγάλτε το βαζάκι και στεγνώστε το με μια καθαρή πετσέτα. Γεμίστε το βαζάκι με την κρέμα σας. Έτοιμη!

Η βιολογική κρέμα θα διατηρηθεί περίπου για 2-3 μήνες εντός ψυγείου σε ένα βαζάκι airless. Αν έχετε την κρέμα εκτός ψυγείου ή σε ένα κανονικό βαζάκι, μπορεί να ελαττώσετε τη διάρκεια της ζωής της.

Δείτε πώς φτιάχνουμε μία συνηθισμένη κρέμα στο βίντεο:

 

 

Η καφεΐνη είναι μάλλον η πιο δυνατή «συσφικτική» ουσία. Η καθαρή καφεΐνη παράγεται από τους κόκκους του καφέ και είναι 100% φυσικό προϊόν. Η καφεΐνη έχει πολύ δυνατή συσφικτική δράση και «γραμμώνει» το πρόσωπο και το σώμα. Στη σύσφιξη συμβάλλουν οι 3 ευεργετικές ιδιότητές της:
1) Καταστρέφει τα λιποκύτταρα
2) Αποβάλλει την περίσσεια νερού από τους ιστούς
3) Αυξάνει τον μεταβολισμό των κυττάρων της επιδερμίδας
Το νερό λεμονιού έχει πλούσια μυρωδιά μούρων και ταιριάζει ιδανικά σε όλες τις κρέμες σύσφιξης και αντιγήρανσης. Χάρη στην υψηλή συγκέντρωση των αντιοξειδωτικών βιταμινών το ανθόνερο λεμονιού προστατεύει το δέρμα μας από τις ελεύθερες ρίζες και τονώνει αποτελεσματικά την επιδερμίδα.

Συστατικά για 45ml:

Υδάτινη φάση:
Ανθόνερο Λεμονιού – 30ml
Καφεΐνη – 4 κουταλάκια των 0.5ml.

Ελαιώδης φάση:
Έλαιο Σταφυλιού – 10ml
Φυσικός γαλακτωματοποιητής Olivem 1000 – 4ml (8 κουταλάκια των 0.5ml)

Φάση έτοιμης κρέμας:
Φυσικό συντηρητικό Leucidal – 0.8ml (18 σταγόνες)*

*Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το μίνι σετ Olivem-Leucidal  αν δεν θέλετε να αγοράσετε τις μεγαλύτερες συσκευασίες.

ΠΩΣ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ
Θέλετε μόνο 10 λεπτά για την παρασκευή της κρέμας! Θα βρείτε όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ σε αυτό το σετ.
1. Μετρήστε με τον μετρικό κύλινδρο 10ml ελαίου Σταφυλιού και χύστε το σε ένα μπρίκι.
2. Προσθέστε στο μπρίκι 4ml κεριού ελιάς (φυσικού γαλακτωματοποιητή) Olivem 1000 (αντιστοιχεί σε 8 κουταλάκια των 0.5ml).
3. Μετρήστε 30ml νερού Λεμονιού με τον μετρικό κύλινδρο και χύστε το νερό στο δεύτερο μπρίκι. Προσθέστε 4 κουταλάκια των 0.5ml καφεΐνης.
4. Τοποθετήστε και τα δυο μπρίκια σε μια κατσαρόλα και αρχίστε να τη ζεσταίνετε. Τοποθετήστε το θερμόμετρο στο μπρίκι με το έλαιο και τον γαλακτωματοποιητή. Περιμένετε μέχρι η θερμοκρασία να ανέβει τουλάχιστον στους 60-65 βαθμούς. Ο γαλακτωματοποιητής πρέπει να λιώσει τελείως! Στη συνέχεια, βγάλτε και τα δυο μπρίκια από την κατσαρόλα.
5. Χύστε σε ένα ψηλό ποτήρι πρώτα το έλαιο με τον λιωμένο γαλακτωματοποιητή και μετά προσθέστε σιγά σιγά το νερό. Ανακατέψτε τις δύο φάσεις με ένα μιξεράκι για φραπέ ή με ένα μικρό χτυπητήρι μέχρι το μείγμα να γίνει ομογενοποιημένο.
6. Περιμένετε 2 λεπτά να κρυώσει η κρέμα και προσθέστε 0.8ml (18 σταγόνες) φυσικού συντηρητικού Leucidal (εκχύλισμα ραπανακιού). Επίσης, αν έχετε κάποιο αιθέριο έλαιο, μπορείτε να προσθέσετε 4-6 σταγόνες από αυτό. Ανακατέψτε καλά με ένα μιξεράκι ή ένα κουτάλι.
7. Βουτήξτε το βαζάκι σας για την κρέμα μέσα στο βραστό νερό που παραμένει στην κατσαρόλα. Σε ένα λεπτό βγάλτε το βαζάκι και στεγνώστε το με μια καθαρή πετσέτα. Γεμίστε το βαζάκι με την κρέμα σας. Έτοιμη!

Η βιολογική κρέμα θα διατηρηθεί περίπου για 2-3 μήνες εντός ψυγείου σε ένα βαζάκι airless. Αν έχετε την κρέμα εκτός ψυγείου ή σε ένα κανονικό βαζάκι, μπορεί να ελαττώσετε τη διάρκεια της ζωής της.

Δείτε πώς φτιάχνουμε μία συνηθισμένη κρέμα στο βίντεο:

 

 

Αυτή η κρέμα είναι βασισμένη στο ανθόνερο λεβάντας, το οποίο είναι γνωστό για τις επουλωτικές του ιδιότητες και είναι ιδανικό για τις κρέμες μετά από την ηλιοθεραπεία. Το έλαιο αβοκάντο τρέφει την ταιλαπωρημένη επιδερμίδα και επιδιορθώνει τις μικροβλάβες που προέρχονται από την ακτινοβολία.

Συστατικά για 45ml:

Υδάτινη φάση:
Ανθόνερο Λεβάντας – 30ml

Ελαιώδης φάση:
Έλαιο Αβοκάντο – 10ml
Φυσικός γαλακτωματοποιητής Olivem 1000 – 4ml (8 κουταλάκια των 0.5ml)

Φάση έτοιμης κρέμας:
Φυσικό συντηρητικό Leucidal – 0.8ml (18 σταγόνες)*

*Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το μίνι σετ Olivem-Leucidal  αν δεν θέλετε να αγοράσετε τις μεγαλύτερες συσκευασίες.
Αν φτιάχνετε κρέμα σώματος ή χεριών, αυξήστε την ποσότητα όλων των υλικών επί 2 ή 4, ανάλογα με τον όγκο κρέμας που επιθυμείτε να φτιάξετε.

Μπορείτε να προσθέσετε στην έτοιμη κρέμα 3-5 σταγόνες αιθέριου ελαίου Καρότου, το οποίο έχει εξαιρετικά πολύτιμες ιδιότητες: μειώνει το βάθος των ρυτίδων, ενισχύει την ελαστικότητα του δέρματος και βελτιώνει το χρώμα της επιδερμίδας χάρη στην αυξημένη παραγωγή των ερυθροκυττάρων.

ΠΩΣ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ
Θέλετε μόνο 10 λεπτά για την παρασκευή της κρέμας! Θα βρείτε όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ σε αυτό το σετ.
1. Μετρήστε με τον μετρικό κύλινδρο 10ml ελαίου Αβοκάντο και χύστε το σε ένα μπρίκι.
2. Προσθέστε στο μπρίκι 4ml κεριού ελιάς (φυσικού γαλακτωματοποιητή) Olivem 1000 (αντιστοιχεί σε 8 κουταλάκια των 0.5ml).
3. Μετρήστε 30ml ανθόνερου Λεβάντας με τον μετρικό κύλινδρο και χύστε το νερό στο δεύτερο μπρίκι.
4. Τοποθετήστε και τα δυο μπρίκια σε μια κατσαρόλα και αρχίστε να τη ζεσταίνετε. Τοποθετήστε το θερμόμετρο στο μπρίκι με το έλαιο και τον γαλακτωματοποιητή. Περιμένετε μέχρι η θερμοκρασία να ανέβει τουλάχιστον στους 60-65 βαθμούς. Ο γαλακτωματοποιητής πρέπει να λιώσει τελείως! Στη συνέχεια, βγάλτε και τα δυο μπρίκια από την κατσαρόλα.
5. Χύστε σε ένα ψηλό ποτήρι πρώτα το έλαιο με τον λιωμένο γαλακτωματοποιητή και μετά προσθέστε σιγά σιγά το νερό. Ανακατέψτε τις δύο φάσεις με ένα μιξεράκι για φραπέ ή με ένα μικρό χτυπητήρι μέχρι το μείγμα να γίνει ομογενοποιημένο.
6. Περιμένετε 2 λεπτά να κρυώσει η κρέμα και προσθέστε 0.8ml (18 σταγόνες) φυσικού συντηρητικού Leucidal (εκχύλισμα ραπανακιού) και 3-5 σταγόνες αιθέριου ελαίου Καρότου (προαιρετικά). Ανακατέψτε καλά με ένα μιξεράκι ή ένα κουτάλι.
7. Βουτήξτε το βαζάκι σας για την κρέμα μέσα στο βραστό νερό που παραμένει στην κατσαρόλα. Σε ένα λεπτό βγάλτε το βαζάκι και στεγνώστε το με μια καθαρή πετσέτα. Γεμίστε το βαζάκι με την κρέμα σας. Έτοιμη!

Η βιολογική κρέμα θα διατηρηθεί περίπου για 2-3 μήνες εντός ψυγείου σε ένα βαζάκι airless. Αν έχετε την κρέμα εκτός ψυγείου ή σε ένα κανονικό βαζάκι, μπορεί να ελαττώσετε τη διάρκεια της ζωής της.

Δείτε πώς φτιάχνουμε μία συνηθισμένη κρέμα στο βίντεο:

 

 

Οι πρωτεΐνες μεταξιού ενυδατώνουν το δέρμα σας και το κάνουν εξαιρετικά λείο. Χάρη στο χαμηλό μοριακό τους βάρος, τα αμινοξέα των πρωτεϊνών μεταξιού διαπερνούν τα ανώτερα στρώματα της επιδερμίδας και συγκρατούν μεγάλη ποσότητα νερού, ενυδατώντας αποτελεσματικά το δέρμα.
Το έλαιο αργκάν είναι ένα από τα πιο θρεπτικά έλαια, γνωστό για τις αντιοξειδωτικές του ιδιότητες. Το έλαιο αργκάν περιέχει πάνω από 75% ακόρεστα λιπαρά οξέα, άφθονη βιταμίνη Ε, στερόλες και φαινολικές ενώσεις. Χάρη σε αυτήν την πλούσια σύσταση, το έλαιο είναι πολύ αποτελεσματικό στην καταπολέμηση της πρόωρης γήρανσης και της χαλάρωσης του δέρματος.
Το ανθόνερο χαμομηλιού θεωρείται παραδοσιακά ως η καλύτερη επιλογή από όλα τα προϊόντα φροντίδας της ευαίσθητης επιδερμίδας.

Συστατικά για 20ml:

Υδάτινη φάση:
Ανθόνερο Χαμομηλιού – 15ml

Ελαιώδης φάση:
Έλαιο Αργκάν – 5ml
Φυσικός γαλακτωματοποιητής Olivem 1000 – 2ml (4 κουταλάκια των 0.5ml)

Φάση έτοιμης κρέμας:
Πρωτεΐνες μεταξιού – 0.3ml (7-8 σταγόνες)
Φυσικό συντηρητικό Leucidal – 0.4ml (9 σταγόνες)*

*Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το μίνι σετ Olivem-Leucidal  αν δεν θέλετε να αγοράσετε τις μεγαλύτερες συσκευασίες.

ΠΩΣ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ
Θέλετε μόνο 10 λεπτά για την παρασκευή της κρέμας! Θα βρείτε όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ σε αυτό το σετ.
1. Μετρήστε με τον μετρικό κύλινδρο 5ml ελαίου Αργκάν και χύστε το σε ένα μπρίκι.
2. Προσθέστε στο μπρίκι 2ml κεριού ελιάς (φυσικού γαλακτωματοποιητή) Olivem 1000 (αντιστοιχεί σε 4 κουταλάκια των 0.5ml).
3. Μετρήστε 15ml ανθόνερου Χαμομηλιού με τον μετρικό κύλινδρο και χύστε το νερό στο δεύτερο μπρίκι.
4. Τοποθετήστε και τα δυο μπρίκια σε μια κατσαρόλα και αρχίστε να τη ζεσταίνετε. Τοποθετήστε το θερμόμετρο στο μπρίκι με το έλαιο και τον γαλακτωματοποιητή. Περιμένετε μέχρι η θερμοκρασία να ανέβει τουλάχιστον στους 60-65 βαθμούς. Ο γαλακτωματοποιητής πρέπει να λιώσει τελείως! Στη συνέχεια, βγάλτε και τα δυο μπρίκια από την κατσαρόλα.
5. Χύστε σε ένα ψηλό ποτήρι πρώτα το έλαιο με τον λιωμένο γαλακτωματοποιητή και μετά προσθέστε σιγά σιγά το νερό. Ανακατέψτε τις δύο φάσεις με ένα μιξεράκι για φραπέ ή με ένα μικρό χτυπητήρι μέχρι το μείγμα να γίνει ομογενοποιημένο.
6. Περιμένετε 2 λεπτά να κρυώσει η κρέμα και προσθέστε 0.3ml πρωτεϊνών μεταξιού (7-8 σταγόνες) και 0.4ml (9 σταγόνες) φυσικού συντηρητικού Leucidal (εκχύλισμα ραπανακιού). Ανακατέψτε καλά με ένα μιξεράκι ή ένα κουτάλι.
7. Βουτήξτε το βαζάκι σας για την κρέμα μέσα στο βραστό νερό που παραμένει στην κατσαρόλα. Σε ένα λεπτό βγάλτε το βαζάκι και στεγνώστε το με μια καθαρή πετσέτα. Γεμίστε το βαζάκι με την κρέμα σας. Έτοιμη!

Η βιολογική κρέμα θα διατηρηθεί περίπου για 2-3 μήνες εντός ψυγείου σε ένα βαζάκι airless. Αν έχετε την κρέμα εκτός ψυγείου ή σε ένα κανονικό βαζάκι, μπορεί να ελαττώσετε τη διάρκεια της ζωής της.

Δείτε πώς φτιάχνουμε μία συνηθισμένη κρέμα στο βίντεο:

 

 

Το τζελ μπορεί να εφαρμόζεται απευθείας πάνω στο δέρμα αντί για την κρέμα προσώπου (χωρίς ξέπλυμα) ή να χρησιμοποιείται ως ενυδατική μάσκα.
Αν δεν έχετε χρόνο να φτιάξετε μια κρέμα με γαλακτωματοποιητή, το τζελ αλόη βέρα θα γίνει η καλύτερη βάση για την κρέμα περιποίησης προσώπου, καθώς δεν απαιτεί μαγείρεμα ή προσθήκη συντηρητικού!


Πώς να φτιάξω τζελ σύσφιξης κατά των ρυτίδων;

Προσθέστε 0.5ml (0.13gr) υαλουρονικού οξέος (αντιστοιχεί σε 1 κουταλάκι των 0.5ml) σε 30ml τζελ αλόη βέρα. Ανακατέψτε λίγα δευτερόλεπτα και περιμένετε περίπου 10 λεπτά. Ανακατέψτε το μείγμα ξανά με ένα μιξεράκι. Έτοιμο!

Πώς να φτιάξω τζελ προσώπου για τα σπυράκια και τα μαύρα στίγματα;

Προσθέστε 5ml ανθόνερου Τεϊόδεντρου σε 30ml τζελ αλόη βέρα. Ανακατέψτε με ένα μιξεράκι. Έτοιμο!

Προσοχή:
Το τζελ έχει ελαφρώς όξινο PH και αφήνει την αίσθηση της σύσφιξης μετά την εφαρμογή.
Το τζελ, καθώς και οι κρέμες με βάση αυτό, πρέπει να διατηρούνται στο ψυγείο, καθώς δεν περιέχουν συντηρητικά.

Η αλόη βέρα είναι ένα εκχύλισμα γνωστό για τις ενυδατικές του ιδιότητες, καθώς και για τη δυνατότητα αναζωογόνησης του κουρασμένου και ξηρού δέρματος.
Δεν πρέπει να ξεχνάμε, όμως, και μια άλλη ιδιότητα της αλόης βέρα, η οποία δεν αναφέρεται τόσο συχνά: τη σύνθεση του κολλαγόνου και της ελαστίνης. Η αλόη βέρα, δηλαδή, όχι μόνο ενυδατώνει και επουλώνει την επιδερμίδα, αλλά συμβάλλει ουσιαστικά και στην καταπολέμηση της γήρανσης του δέρματος και της δημιουργίας των ρυτίδων!

Συστατικά για 45ml:

Υδάτινη φάση:
Ανθόνερο Λεμονιού – 30ml

Ελαιώδης φάση:
Έλαιο Σταφυλιού – 8ml
Εκχύλισμα Aloe Vera – 2ml
Φυσικός γαλακτωματοποιητής Olivem 1000 – 4ml (8 κουταλάκια των 0.5ml)

Φάση έτοιμης κρέμας:
Φυσικό συντηρητικό Leucidal – 0.8ml (18 σταγόνες)*

*Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το μίνι σετ Olivem-Leucidal  αν δεν θέλετε να αγοράσετε τις μεγαλύτερες συσκευασίες.

ΠΩΣ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ
Θέλετε μόνο 10 λεπτά για την παρασκευή της κρέμας! Θα βρείτε όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ σε αυτό το σετ.
1. Μετρήστε με τον μετρικό κύλινδρο 8ml ελαίου Σταφυλιού και χύστε το σε ένα μπρίκι. Προσθέστε 2ml εκχυλίσματος Aloe Vera.
2. Προσθέστε στο μπρίκι 4ml κεριού ελιάς (φυσικού γαλακτωματοποιητή) Olivem 1000 (αντιστοιχεί σε 8 κουταλάκια των 0.5ml).
3. Μετρήστε 30ml νερού Λεμονιού με τον μετρικό κύλινδρο και χύστε το νερό στο δεύτερο μπρίκι.
4. Τοποθετήστε και τα δυο μπρίκια σε μια κατσαρόλα και αρχίστε να τη ζεσταίνετε. Τοποθετήστε το θερμόμετρο στο μπρίκι με το έλαιο και τον γαλακτωματοποιητή. Περιμένετε μέχρι η θερμοκρασία να ανέβει τουλάχιστον στους 60-65 βαθμούς. Ο γαλακτωματοποιητής πρέπει να λιώσει τελείως! Στη συνέχεια, βγάλτε και τα δυο μπρίκια από την κατσαρόλα.
5. Χύστε σε ένα ψηλό ποτήρι πρώτα το έλαιο με τον λιωμένο γαλακτωματοποιητή και μετά προσθέστε σιγά σιγά το νερό. Ανακατέψτε τις δύο φάσεις με ένα μιξεράκι για φραπέ ή με ένα μικρό χτυπητήρι μέχρι το μείγμα να γίνει ομογενοποιημένο.
6. Περιμένετε 2 λεπτά να κρυώσει η κρέμα και προσθέστε 0.8ml (18 σταγόνες) φυσικού συντηρητικού Leucidal (εκχύλισμα ραπανακιού). Επίσης, αν έχετε κάποιο αιθέριο έλαιο, μπορείτε να προσθέσετε 4-6 σταγόνες από αυτό. Ανακατέψτε καλά με ένα μιξεράκι ή ένα κουτάλι.
7. Βουτήξτε το βαζάκι σας για την κρέμα μέσα στο βραστό νερό που παραμένει στην κατσαρόλα. Σε ένα λεπτό βγάλτε το βαζάκι και στεγνώστε το με μια καθαρή πετσέτα. Γεμίστε το βαζάκι με την κρέμα σας. Έτοιμη!

Η βιολογική κρέμα θα διατηρηθεί περίπου για 2-3 μήνες εντός ψυγείου σε ένα βαζάκι airless. Αν έχετε την κρέμα εκτός ψυγείου ή σε ένα κανονικό βαζάκι, μπορεί να ελαττώσετε τη διάρκεια της ζωής της.

Δείτε πώς φτιάχνουμε αυτήν την κρέμα στο βίντεο:

 

 

Αυτή η κρέμα είναι ιδανική για καθημερινό, ήπιο, χημικό πίλινγκ προσώπου. Τα ΑΗΑ οξέα φρούτων απομακρύνουν τα νεκρά και μη λειτουργικά κύτταρα από την επιφάνεια του δέρματος. Σαν αποτέλεσμα, η επιδερμίδα γίνεται πιο φρέσκια, λαμπερή, νεανική και λεία. Η κρέμα είναι κατάλληλη για την καταπολέμηση των σπυριών, των μαύρων στιγμάτων, των κηλίδων και των πανάδων. Το ανθόνερο τεϊόδεντρου είναι εξίσου γνωστό τόσο για τις αντιοξειδωτικές όσο και για τις αντιβακτηριδιακές του ιδιότητες. Το έλαιο σταφυλιού ρυθμίζει τη λιπαρότητα της επιδερμίδας και προσδίδει στην κρέμα αντιγηραντικές ιδιότητες.

Συστατικά για 45ml:

Υδάτινη φάση:
Ανθόνερο Τεϊόδεντρου – 30ml

Ελαιώδης φάση:
Έλαιο Σταφυλιού – 10ml
Φυσικός γαλακτωματοποιητής Olivem 1000 – 4ml (8 κουταλάκια των 0.5ml)

Φάση έτοιμης κρέμας:
Οξέα φρούτων ΑΗΑ – 2ml
Φυσικό συντηρητικό Leucidal – 0.8ml (18 σταγόνες)*

*Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το μίνι σετ Olivem-Leucidal  αν δεν θέλετε να αγοράσετε τις μεγαλύτερες συσκευασίες.

Μπορείτε να προσθέσετε στην έτοιμη κρέμα 4-6 σταγόνες αιθέριου ελαίου Τεϊόδεντρου, το οποίο έχει ισχυρές αντισηπτικές ιδιότητες.

ΠΩΣ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ
Θέλετε μόνο 10 λεπτά για την παρασκευή της κρέμας! Θα βρείτε όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ σε αυτό το σετ.
1. Μετρήστε με τον μετρικό κύλινδρο 10ml ελαίου Σταφυλιού και χύστε το σε ένα μπρίκι.
2. Προσθέστε στο μπρίκι 4ml κεριού ελιάς (φυσικού γαλακτωματοποιητή) Olivem 1000 (αντιστοιχεί σε 8 κουταλάκια των 0.5ml).
3. Μετρήστε 30ml ανθόνερου Τεϊόδεντρου με τον μετρικό κύλινδρο και χύστε το νερό στο δεύτερο μπρίκι.
4.Τοποθετήστε και τα δυο μπρίκια σε μια κατσαρόλα και αρχίστε να τη ζεσταίνετε. Τοποθετήστε το θερμόμετρο στο μπρίκι με το έλαιο και των γαλακτωματοποιητή. Περιμένετε μέχρι η θερμοκρασία να ανέβει τουλάχιστον στους 60-65 βαθμούς. Ο γαλακτωματοποιητής πρέπει να λιώσει τελείως! Στη συνέχεια, βγάλτε και τα δυο μπρίκια από την κατσαρόλα.
5. Χύστε σε ένα ψηλό ποτήρι πρώτα το έλαιο με τον λιωμένο γαλακτωματοποιητή και μετά προσθέστε σιγά σιγά το νερό. Ανακατέψτε τις δύο φάσεις με ένα μιξεράκι για φραπέ ή με ένα μικρό χτυπητήρι μέχρι το μείγμα να γίνει ομογενοποιημένο.
6. Περιμένετε 2 λεπτά να κρυώσει η κρέμα και προσθέστε 2 ml AHA οξέων φρούτων. Ανακατέψτε καλά με ένα μιξεράκι ή ένα κουτάλι.
7. Προσθέστε 0.8ml (18 σταγόνες) φυσικού συντηρητικού Leucidal (εκχύλισμα ραπανακιού). Επίσης, αν έχετε κάποιο αιθέριο έλαιο, μπορείτε να προσθέσετε 4-6 σταγόνες από αυτό. Ανακατέψτε καλά.
8. Βουτήξτε το βαζάκι σας για την κρέμα μέσα στο βραστό νερό που παραμένει στην κατσαρόλα. Σε ένα λεπτό βγάλτε το βαζάκι και στεγνώστε το με μια καθαρή πετσέτα. Γεμίστε το βαζάκι με την κρέμα σας. Έτοιμη!
Η βιολογική κρέμα θα διατηρηθεί περίπου για 2-3 μήνες εντός ψυγείου σε ένα βαζάκι airless. Αν έχετε την κρέμα εκτός ψυγείου ή σε ένα κανονικό βαζάκι, μπορεί να ελαττώσετε τη διάρκεια της ζωής της.

• Πριν από τη χρήση, ανακινήστε το μπουκαλάκι με το AHA για να αναμειχθεί καλά το προϊόν.
• Αν έχετε ευαίσθητη επιδερμίδα, χρησιμοποιήστε μικρή ποσότητα AHA οξέων στην κρέμα σας.
• Μην χρησιμοποιείτε την κρέμα με ΑΗΑ οξέα πριν ή μετά από παρατεταμένη έκθεση στον ήλιο.
• Είναι προτιμότερο να χρησιμοποιείτε τα ΑΗΑ οξέα στις κρέμες νύχτας, ή κατά την περίοδο Νοέμβριος-Μάρτιος στις κρέμες ημέρας.

Δείτε πώς φτιάχνουμε μία συνηθισμένη κρέμα στο βίντεο:

 

 

Μπορείτε να κάνετε την παραγγελία σας τηλεφωνικά και να πληρώσετε κατά την παραλαβή της.

Μην διστάσετε να μας πάρετε τηλέφωνο αν έχετε κάποια απορία σχετικά με τα προϊόντα ή τις συνταγές μας! Καλέστε μας στο 211-780-2007.

Κάντε Like στη σελίδα μας στο Facebook και πάρτε ένα δώρο από το Homecosmetics.gr με την επόμενη παραγγελία σας!