Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies
Χρησιμοποιώντας αυτήν την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με την χρήση των cookies.
×
 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Αυτή η κρέμα για λιπαρή επιδερμίδα βασίζεται στο ανθόνερο τίλιου, το οποίο μειώνει τη γυαλάδα, βοηθάει στην καταπολέμηση της ακμής και αφήνει υπέροχη βελούδινη υφή. Χάρη στην παρουσία του πυριτίου χαρίζει, επίσης, μεταξένια αίσθηση στο δέρμα σας.Το έλαιο σταφυλιού ρυθμίζει τη λιπαρότητα της επιδερμίδας. Η κρέμα απορροφάται γρήγορα, δεν αφήνει λιπαρή λάμψη και ενυδατώνει αποτελεσματικά το δέρμα. Χάρη στην υψηλή συγκέντρωση βιταμίνης Ε, η κρέμα έχει και αντιγηραντικές ιδιότητες.

Συστατικά για 45ml:

Υδάτινη φάση:
Ανθόνερο Τίλιου – 30ml

Ελαιώδης φάση:
Έλαιο Σταφυλιού – 10ml
Φυσικός γαλακτωματοποιητής Olivem 1000 – 4ml (8 κουταλάκια των 0.5ml)

Φάση έτοιμης κρέμας:
Φυσικό συντηρητικό Leucidal – 0.8ml (18 σταγόνες)*

*Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το μίνι σετ Olivem-Leucidal  αν δεν θέλετε να αγοράσετε τις μεγαλύτερες συσκευασίες.

Μπορείτε να προσθέσετε στην έτοιμη κρέμα 5-8 σταγόνες αρωματικού εκχυλίσματος Ροδάκινου, για φρέσκο άρωμα καλοκαιρινών φρούτων.

ΠΩΣ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ
Θέλετε μόνο 10 λεπτά για την παρασκευή της κρέμας! Θα βρείτε όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ σε αυτό το σετ.
1. Μετρήστε με τον μετρικό κύλινδρο 10ml ελαίου Σταφυλιού και χύστε το σε ένα μπρίκι.
2. Προσθέστε στο μπρίκι 4ml κεριού ελιάς (φυσικού γαλακτωματοποιητή) Olivem 1000 (αντιστοιχεί σε 8 κουταλάκια των 0.5ml).
3. Μετρήστε 30ml ανθόνερο Τίλιου με τον μετρικό κύλινδρο και χύστε το νερό στο δεύτερο μπρίκι.
4. Τοποθετήστε και τα δυο μπρίκια σε μια κατσαρόλα και αρχίστε να τη ζεσταίνετε. Τοποθετήστε το θερμόμετρο στο μπρίκι με το έλαιο και τον γαλακτωματοποιητή. Περιμένετε μέχρι η θερμοκρασία να ανέβει τουλάχιστον στους 60-65 βαθμούς. Ο γαλακτωματοποιητής πρέπει να λιώσει τελείως! Στη συνέχεια, βγάλτε και τα δυο μπρίκια από την κατσαρόλα.
5. Χύστε σε ένα ψηλό ποτήρι πρώτα το έλαιο με τον λιωμένο γαλακτωματοποιητή και μετά προσθέστε σιγά σιγά το νερό. Ανακατέψτε τις δύο φάσεις με ένα μιξεράκι για φραπέ ή με ένα μικρό χτυπητήρι μέχρι το μείγμα να γίνει ομογενοποιημένο.
6. Περιμένετε 2 λεπτά να κρυώσει η κρέμα και προσθέστε 0.8ml (18 σταγόνες) φυσικού συντηρητικού Leucidal (εκχύλισμα ραπανακιού). Ανακατέψτε καλά με ένα μιξεράκι ή ένα κουτάλι.
7. Βουτήξτε το βαζάκι σας για την κρέμα μέσα στο βραστό νερό που παραμένει στην κατσαρόλα. Σε ένα λεπτό βγάλτε το βαζάκι και στεγνώστε το με μια καθαρή πετσέτα. Γεμίστε το βαζάκι με την κρέμα σας. Έτοιμη!

Η βιολογική κρέμα θα διατηρηθεί περίπου για 2-3 μήνες εντός ψυγείου σε ένα βαζάκι airless. Αν έχετε την κρέμα εκτός ψυγείου ή σε ένα κανονικό βαζάκι, μπορεί να ελαττώσετε τη διάρκεια της ζωής της.

Δείτε πώς φτιάχνουμε μία συνηθισμένη κρέμα στο βίντεο:

 

 

Μπορείτε να προσθέσετε το υαλουρονικό οξύ σε ένα ανθόνερο ή μέσα σε αποσταγμένο νερό για να φτιάξετε ένα ενυδατικό τζελ στο σπίτι σας.
Θα χρειαστείτε:

Διαδικασία:
Αφήστε το μείγμα για 10-12 ώρες για να “φουσκώσει” το υαλουρονικό οξύ και να μετατραπεί σε ένα υπέροχο ενυδατικό τζελ!

Προφυλάξεις:
Το μείγμα πρέπει να διατηρείται στο ψυγείο.

Επιλογή ανθόνερου:
Μπορείτε να διαλέξετε το ανθόνερο-βάση που θα ταιριάξει ιδανικά στις ανάγκες του δέρματός σας. Για να γνωρίσετε εύκολα όλα τα χαρακτηριστικά του κάθε ανθόνερου, κοιτάξτε τον αντίστοιχο πίνακα ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΑΝΘΟΝΕΡΩΝ.

Επιπλέον, μπορείτε να προσθέσετε το υαλουρονικό οξύ σε έτοιμη βάση-τζελ αλόη βέρα. Δείτε τη συνταγή εδώ.

Δείτε πώς φτιάχνουμε τζελ με υαλουρονικό οξύ στο βίντεο:

Το έλαιο αργκάν αποκαλείται «ο υγρός χρυσός του Μαρόκου», καθώς είναι ένα από τα πιο ακριβά έλαια στον κόσμο.
Το έλαιο αργκάν είναι ένα από τα πιο θρεπτικά έλαια, γνωστό για τις αντιοξειδωτικές του ιδιότητες. Το έλαιο αργκάν περιέχει πάνω από 75% ακόρεστα λιπαρά οξέα, άφθονη βιταμίνη Ε, στερόλες και φαινολικές ενώσεις. Χάρη σε αυτήν την πλούσια σύσταση, το έλαιο είναι πολύ αποτελεσματικό στην καταπολέμηση της πρόωρης γήρανσης και της χαλάρωσης του δέρματος.
Το ανθόνερο λουλουδιών πορτοκαλιού αναζωογονεί και φρεσκάρει το δέρμα. Είναι κατάλληλο για όλες τις επιδερμίδες και έχει ισχυρές ενυδατικές ιδιότητές. Θεωρείται μια από τις καλύτερες βάσεις για την κρέμα νύχτας, καθώς το άρωμά του ηρεμεί το νευρικό σύστημα και βοηθά στην καταπολέμηση της αϋπνίας και του στρες.

Συστατικά για 45ml:

Υδάτινη φάση:
Ανθόνερο λουλουδιών Πορτοκαλιού – 30ml

Ελαιώδης φάση:
Έλαιο Αργκάν – 10ml
Φυσικός γαλακτωματοποιητής Olivem 1000 – 4ml (8 κουταλάκια των 0.5ml)

Φάση έτοιμης κρέμας:
Φυσικό συντηρητικό Leucidal – 0.8ml (18 σταγόνες)*

*Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το μίνι σετ Olivem-Leucidal  αν δεν θέλετε να αγοράσετε τις μεγαλύτερες συσκευασίες.

ΠΩΣ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ
Θέλετε μόνο 10 λεπτά για την παρασκευή της κρέμας! Θα βρείτε όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ σε αυτό το σετ.
1. Μετρήστε με τον μετρικό κύλινδρο 10ml ελαίου Αργκάν και χύστε το σε ένα μπρίκι.
2. Προσθέστε στο μπρίκι 4ml κεριού ελιάς (φυσικού γαλακτωματοποιητή) Olivem 1000 (αντιστοιχεί σε 8 κουταλάκια των 0.5ml).
3. Μετρήστε 30ml ανθόνερου λουλουδιών Πορτοκαλιού με τον μετρικό κύλινδρο και χύστε το νερό στο δεύτερο μπρίκι.
4. Τοποθετήστε και τα δυο μπρίκια σε μια κατσαρόλα και αρχίστε να τη ζεσταίνετε. Τοποθετήστε το θερμόμετρο στο μπρίκι με το έλαιο και τον γαλακτωματοποιητή. Περιμένετε μέχρι η θερμοκρασία να ανέβει τουλάχιστον στους 60-65 βαθμούς. Ο γαλακτωματοποιητής πρέπει να λιώσει τελείως! Στη συνέχεια, βγάλτε και τα δυο μπρίκια από την κατσαρόλα.
5. Χύστε σε ένα ψηλό ποτήρι πρώτα το έλαιο με τον λιωμένο γαλακτωματοποιητή και μετά προσθέστε σιγά σιγά το νερό. Ανακατέψτε τις δύο φάσεις με ένα μιξεράκι για φραπέ ή με ένα μικρό χτυπητήρι μέχρι το μείγμα να γίνει ομογενοποιημένο.
6. Περιμένετε 2 λεπτά να κρυώσει η κρέμα και προσθέστε 0.8ml (18 σταγόνες) φυσικού συντηρητικού Leucidal (εκχύλισμα ραπανακιού). Επίσης, αν έχετε κάποιο αιθέριο έλαιο, μπορείτε να προσθέσετε 4-6 σταγόνες από αυτό. Ανακατέψτε καλά με ένα μιξεράκι ή ένα κουτάλι.
7. Βουτήξτε το βαζάκι σας για την κρέμα μέσα στο βραστό νερό που παραμένει στην κατσαρόλα. Σε ένα λεπτό βγάλτε το βαζάκι και στεγνώστε το με μια καθαρή πετσέτα. Γεμίστε το βαζάκι με την κρέμα σας. Έτοιμη!

Η βιολογική κρέμα θα διατηρηθεί περίπου για 2-3 μήνες εντός ψυγείου σε ένα βαζάκι airless. Αν έχετε την κρέμα εκτός ψυγείου ή σε ένα κανονικό βαζάκι, μπορεί να ελαττώσετε τη διάρκεια της ζωής της.

Δείτε πώς φτιάχνουμε μία συνηθισμένη κρέμα στο βίντεο:

 

 

Η καλύτερη βάση για μια ενυδατική κρέμα προσώπου είναι το βερικοκέλαιο με το ροδόνερο.
Το έλαιο από κουκούτσι βερίκοκου τρέφει την ξηρή επιδερμίδα, αυξάνει την ελαστικότητα του δέρματος, στενεύει τους πόρους και δεν αφήνει καθόλου λιπαρή λάμψη.
Το ροδόνερο φροντίζει την αφυδατωμένη επιδερμίδα και προσφέρει στην κρέμα μια υπέροχη μυρωδιά! Επίσης, βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος στα τριχοειδή του δέρματος με αποτέλεσμα να φρεσκάρει το χρώμα του.

Συστατικά για 45ml:

Υδάτινη φάση:
Ροδόνερο – 30ml

Ελαιώδης φάση:
Βερικοκέλαιο – 10ml
Φυσικός γαλακτωματοποιητής Olivem 1000 – 4ml (8 κουταλάκια των 0.5ml)

Φάση έτοιμης κρέμας:
Φυσικό συντηρητικό Leucidal – 0.8ml (18 σταγόνες)*

*Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το μίνι σετ Olivem-Leucidal  αν δεν θέλετε να αγοράσετε τις μεγαλύτερες συσκευασίες.

Για να δώσετε στην κρέμα σας επιπλέον χρήσιμες ιδιότητες αλλά και το αγαπημένο σας άρωμα, προσθέστε στην έτοιμη κρέμα 2-4 σταγόνες από ένα αιθέριο έλαιο.

ΠΩΣ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ
Θέλετε μόνο 10 λεπτά για την παρασκευή της κρέμας! Θα βρείτε όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ σε αυτό το σετ.
< strong>1. Μετρήστε 10ml Βερικοκέλαιου και χύστε το σε ένα μπρίκι.
2. Προσθέστε 4ml κεριού ελιάς (φυσικού γαλακτωματοποιητή) Olivem 1000 (αντιστοιχεί σε 8 κουταλάκια των 0.5ml).
3. Μετρήστε 30ml Ροδόνερου με τον μετρικό κύλινδρο και χύστε το στο δεύτερο μπρίκι.
4. Τοποθετήστε και τα δυο μπρίκια σε μια κατσαρόλα μισογεμάτη με νερό και αρχίστε να τη ζεσταίνετε. Τοποθετήστε το θερμόμετρο στο μπρίκι με το έλαιο και τον γαλακτωματοποιητή. Περιμένετε μέχρι η θερμοκρασία να ανέβει τουλάχιστον στους 60-65 βαθμούς. Ο γαλακτωματοποιητής πρέπει να λιώσει τελείως! Στη συνέχεια, βγάλτε και τα δυο μπρίκια από την κατσαρόλα.
5. Χύστε σε ένα ψηλό ποτήρι πρώτα το έλαιο με τον λιωμένο γαλακτωματοποιητή και μετά προσθέστε σιγά σιγά το νερό. Ανακατέψτε τις δύο φάσεις με ένα μιξεράκι για φραπέ ή με ένα μικρό χτυπητήρι μέχρι το μείγμα να γίνει ομογενοποιημένο.
6. Περιμένετε 2 λεπτά να κρυώσει η κρέμα και προσθέστε στην έτοιμη κρέμα 0.8ml (18 σταγόνες) φυσικού συντηρητικού Leucidal (εκχύλισμα ραπανακιού). Επίσης, αν έχετε κάποιο αιθέριο έλαιο, μπορείτε να προσθέσετε 2-4 σταγόνες από αυτό. Ανακατέψτε καλά με ένα μιξεράκι ή ένα κουτάλι.
7. Βουτήξτε το βαζάκι σας για την κρέμα μέσα στο βραστό νερό που παραμένει στην κατσαρόλα. Σε ένα λεπτό βγάλτε το βαζάκι και στεγνώστε το με μια καθαρή πετσέτα. Γεμίστε το βαζάκι με την κρέμα σας. Έτοιμη!

Η βιολογική κρέμα θα διατηρηθεί περίπου για 2-3 μήνες εντός ψυγείου σε ένα βαζάκι airless. Αν έχετε την κρέμα εκτός ψυγείου ή σε ένα κανονικό βαζάκι, μπορεί να ελαττώσετε τη διάρκεια της ζωής της.

Δείτε πώς φτιάχνουμε μία συνηθισμένη κρέμα στο βίντεο:

Η αλόη βέρα είναι ένα εκχύλισμα γνωστό για τις ενυδατικές του ιδιότητες, καθώς και για τη δυνατότητα αναζωογόνησης του κουρασμένου και ξηρού δέρματος.
Δεν πρέπει να ξεχνάμε, όμως, και μια άλλη ιδιότητα της αλόης βέρα, η οποία δεν αναφέρεται τόσο συχνά: τη σύνθεση του κολλαγόνου και της ελαστίνης. Η αλόη βέρα, δηλαδή, όχι μόνο ενυδατώνει και επουλώνει την επιδερμίδα, αλλά συμβάλλει ουσιαστικά και στην καταπολέμηση της γήρανσης του δέρματος και της δημιουργίας των ρυτίδων!

Συστατικά για 45ml:

Υδάτινη φάση:
Ανθόνερο Χαμομηλιού – 30ml

Ελαιώδης φάση:
Έλαιο Καλέντουλας – 5ml
Εκχύλισμα Aloe Vera – 5ml
Φυσικός γαλακτωματοποιητής Olivem 1000 – 4ml (8 κουταλάκια των 0.5ml)

Φάση έτοιμης κρέμας:
Πανθενόλη – 1.2ml (30 σταγόνες)
Φυσικό συντηρητικό Leucidal – 0.8ml (18 σταγόνες)*

*Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το μίνι σετ Olivem-Leucidal  αν δεν θέλετε να αγοράσετε τις μεγαλύτερες συσκευασίες.
Αν φτιάχνετε κρέμα σώματος ή χεριών, αυξήστε την ποσότητα όλων των υλικών επί 2 ή 4, ανάλογα με τον όγκο κρέμας που επιθυμείτε να φτιάξετε.

Μπορείτε να προσθέσετε στην έτοιμη κρέμα 4-6 σταγόνες (συνολικά) αιθέριου ελαίου Γερανιού ή Λεβάντας, για ακόμα πιο ισχυρή δράση!

ΠΩΣ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ
Θέλετε μόνο 10 λεπτά για την παρασκευή της κρέμας! Θα βρείτε όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ σε αυτό το σετ.
1. Μετρήστε με τον μετρικό κύλινδρο 5ml ελαίου Καλέντουλας και χύστε το σε ένα μπρίκι. Προσθέστε 5ml εκχυλίσματος Aloe Vera.
2. Προσθέστε στο μπρίκι 4ml κεριού ελιάς (φυσικού γαλακτωματοποιητή) Olivem 1000 (αντιστοιχεί σε 8 κουταλάκια των 0.5ml).
3. Μετρήστε 30ml ανθόνερου Καρότου με τον μετρικό κύλινδρο και χύστε το νερό στο δεύτερο μπρίκι.
4. Τοποθετήστε και τα δυο μπρίκια σε μια κατσαρόλα και αρχίστε να τη ζεσταίνετε. Τοποθετήστε το θερμόμετρο στο μπρίκι με το έλαιο και τον γαλακτωματοποιητή. Περιμένετε μέχρι η θερμοκρασία να ανέβει τουλάχιστον στους 60-65 βαθμούς. Ο γαλακτωματοποιητής πρέπει να λιώσει τελείως! Στη συνέχεια, βγάλτε και τα δυο μπρίκια από την κατσαρόλα.
5. Χύστε σε ένα ψηλό ποτήρι πρώτα το έλαιο με τον λιωμένο γαλακτωματοποιητή και μετά προσθέστε σιγά σιγά το νερό. Ανακατέψτε τις δύο φάσεις με ένα μιξεράκι για φραπέ ή με ένα μικρό χτυπητήρι μέχρι το μείγμα να γίνει ομογενοποιημένο.
6. Περιμένετε 2 λεπτά να κρυώσει η κρέμα και προσθέστε 1.2ml προβιταμίνης Β5 (30 σταγόνες) και 0.8ml (18 σταγόνες) φυσικού συντηρητικού Leucidal (εκχύλισμα ραπανακιού). Επίσης, αν επιθυμείτε να ενισχύσετε την κρέμα με αιθέρια έλαια Γερανιού ή/και Λεβάντας, μπορείτε να προσθέσετε 4-6 σταγόνες από αυτά (συνολικά). Ανακατέψτε καλά με ένα μιξεράκι ή ένα κουτάλι.
7. Βουτήξτε το βαζάκι σας για την κρέμα μέσα στο βραστό νερό που παραμένει στην κατσαρόλα. Σε ένα λεπτό βγάλτε το βαζάκι και στεγνώστε το με μια καθαρή πετσέτα. Γεμίστε το βαζάκι με την κρέμα σας. Έτοιμη!

Η βιολογική κρέμα θα διατηρηθεί περίπου για 2-3 μήνες εντός ψυγείου σε ένα βαζάκι airless. Αν έχετε την κρέμα εκτός ψυγείου ή σε ένα κανονικό βαζάκι, μπορεί να ελαττώσετε τη διάρκεια της ζωής της.

Δείτε πώς φτιάχνουμε μία συνηθισμένη κρέμα στο βίντεο:

 

 

To έλαιο μαύρου κύμινου είναι γνωστό για την καταπολέμηση της ακμής και άλλων προβλημάτων του δέρματος. Ένα αναζωογονητικό και αρωματικό έλαιο που καταπολεμά, επίσης, τις καταστροφικές ελεύθερες ρίζες στα κύτταρα, προστατεύοντας το δέρμα από τη γήρανση.
Το ανθόνερο χαμομηλιού θεωρείται παραδοσιακά ως η καλύτερη επιλογή από όλα τα προϊόντα φροντίδας της ευαίσθητης επιδερμίδας. Χάρη στις αντιβακτηριδιακές και καθαριστικές του ιδιότητες, χρησιμοποιείται ευρέως για την καταπολέμηση των ατελειών του δέρματος (σπυράκια και μαύρα στίγματα).
Το σαλικυλικό οξύ φημίζεται για την ισχυρή κερατολυτική και αντιβακτηριακή δράση του. Αποτελεί μια από τις καλύτερες επιλογές για τη φροντίδα του δέρματος με ακμή και σπυράκια.

Συστατικά για 45ml:

Υδάτινη φάση:
Ανθόνερο Χαμομηλιού – 30ml

Ελαιώδης φάση:
Έλαιο Μαύρου Κύμινου – 10ml
Φυσικός γαλακτωματοποιητής Olivem 1000 – 4ml (8 κουταλάκια των 0.5ml)

Φάση έτοιμης κρέμας:
Φυτικό σαλικυλικό οξύ – 2.5ml (50 σταγόνες)
Φυσικό συντηρητικό Leucidal – 0.8ml (18 σταγόνες)*

*Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το μίνι σετ Olivem-Leucidal  αν δεν θέλετε να αγοράσετε τις μεγαλύτερες συσκευασίες.

Μπορείτε να προσθέσετε στην έτοιμη κρέμα 2-4 σταγόνες αιθέριου ελαίου Σανταλόξυλου, το οποίο θα χαρίσει στην κρέμα σας πλούσιο ξυλώδες άρωμα!

ΠΩΣ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ
Θέλετε μόνο 10 λεπτά για την παρασκευή της κρέμας! Θα βρείτε όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ σε αυτό το σετ.
1. Μετρήστε με τον μετρικό κύλινδρο 10ml ελαίου Μαύρου Κύμινου και χύστε το σε ένα μπρίκι.
2. Προσθέστε στο μπρίκι 4ml κεριού ελιάς (φυσικού γαλακτωματοποιητή) Olivem 1000 (αντιστοιχεί σε 8 κουταλάκια των 0.5ml).
3. Μετρήστε 30ml ανθόνερου Χαμομηλιού με τον μετρικό κύλινδρο και χύστε το νερό στο δεύτερο μπρίκι.
4. Τοποθετήστε και τα δυο μπρίκια σε μια κατσαρόλα και αρχίστε να τη ζεσταίνετε. Τοποθετήστε το θερμόμετρο στο μπρίκι με το έλαιο και τον γαλακτωματοποιητή. Περιμένετε μέχρι η θερμοκρασία να ανέβει τουλάχιστον στους 60-65 βαθμούς. Ο γαλακτωματοποιητής πρέπει να λιώσει τελείως! Στη συνέχεια, βγάλτε και τα δυο μπρίκια από την κατσαρόλα.
5. Χύστε σε ένα ψηλό ποτήρι πρώτα το έλαιο με τον λιωμένο γαλακτωματοποιητή και μετά προσθέστε σιγά σιγά το νερό. Ανακατέψτε τις δύο φάσεις με ένα μιξεράκι για φραπέ ή με ένα μικρό χτυπητήρι μέχρι το μείγμα να γίνει ομογενοποιημένο.
6. Περιμένετε 2 λεπτά να κρυώσει η κρέμα και προσθέστε 0.8ml (18 σταγόνες) φυσικού συντηρητικού Leucidal (εκχύλισμα ραπανακιού) και 2.5ml (50 σταγόνες) φυτικού σαλικυλικού οξέος. Επίσης, αν έχετε κάποιο αιθέριο έλαιο, μπορείτε να προσθέσετε 2-4 σταγόνες από αυτό. Ανακατέψτε καλά με ένα μιξεράκι ή ένα κουτάλι.
7. Βουτήξτε το βαζάκι σας για την κρέμα μέσα στο βραστό νερό που παραμένει στην κατσαρόλα. Σε ένα λεπτό βγάλτε το βαζάκι και στεγνώστε το με μια καθαρή πετσέτα. Γεμίστε το βαζάκι με την κρέμα σας. Έτοιμη!

Η βιολογική κρέμα θα διατηρηθεί περίπου για 2-3 μήνες εντός ψυγείου σε ένα βαζάκι airless. Αν έχετε την κρέμα εκτός ψυγείου ή σε ένα κανονικό βαζάκι, μπορεί να ελαττώσετε τη διάρκεια της ζωής της.

Δείτε πώς φτιάχνουμε μία συνηθισμένη κρέμα στο βίντεο:

 

 

Το έλαιο φουντουκιού ρυθμίζει την έκκριση του σμήγματος, κάτι που το καθιστά ένα από τα βασικά έλαια στην περιποίηση του λιπαρού δέρματος με ακμή.Το έλαιο μαύρου κύμινου είναι ένα αναζωογονητικό και αρωματικό έλαιο, γνωστό για την καταπολέμηση της ακμής και άλλων προβλημάτων του δέρματος. Καταπολεμά, επίσης, τις καταστροφικές ελεύθερες ρίζες στα κύτταρα, προστατεύοντας το δέρμα από τη γήρανση.
Το ανθόνερο λουίζα μειώνει τη γυαλάδα, βοηθάει στην καταπολέμηση της ακμής και αφήνει υπέροχη βελούδινη υφή.
Τα μικροσφαιρίδια πυριτίου είναι μια σημαντική ανακάλυψη για τις επιδερμίδες που γυαλίζουν. Ως ένα βασικό συστατικό των προϊόντων περιποίησης, σας προσφέρουν ματ επιδερμίδα και βελούδινη αίσθηση. Οπτικά, μειώνουν τις ρυτίδες και τις ατέλειες του δέρματος.

Συστατικά για 45ml:

Υδάτινη φάση:
Ανθόνερο Λουίζα – 30ml

Ελαιώδης φάση:
Έλαιο Φουντουκιού – 5ml
Έλαιο Μαύρου Κύμινου – 3ml
Φυσικός γαλακτωματοποιητής Olivem 1000 – 4ml (8 κουταλάκια των 0.5ml)

Φάση έτοιμης κρέμας:
Μικροσφαιρίδια πυριτίου – 6ml (12 κουταλάκια των 0.5ml)
Φυσικό συντηρητικό Leucidal – 0.8ml (18 σταγόνες)*

*Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το μίνι σετ Olivem-Leucidal  αν δεν θέλετε να αγοράσετε τις μεγαλύτερες συσκευασίες.

Μπορείτε να προσθέσετε στην έτοιμη κρέμα 5-10 σταγόνες αρωματικού εκχυλίσματος Μάνγκο, για άρωμα καλοκαιρινών φρούτων.

ΠΩΣ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ
Θέλετε μόνο 10 λεπτά για την παρασκευή της κρέμας! Θα βρείτε όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ σε αυτό το σετ.
1. Μετρήστε με τον μετρικό κύλινδρο 5ml ελαίου Φουντουκιού και 3ml ελαίου Μαύρου Κύμινου και χύστε τα σε ένα μπρίκι.
2. Προσθέστε στο μπρίκι 4ml κεριού ελιάς (φυσικού γαλακτωματοποιητή) Olivem 1000 (αντιστοιχεί σε 8 κουταλάκια των 0.5ml).
3. Μετρήστε 30ml ανθόνερο Λουίζα με τον μετρικό κύλινδρο και χύστε το νερό στο δεύτερο μπρίκι.
4. Τοποθετήστε και τα δυο μπρίκια σε μια κατσαρόλα και αρχίστε να τη ζεσταίνετε. Τοποθετήστε το θερμόμετρο στο μπρίκι με το έλαιο και τον γαλακτωματοποιητή. Περιμένετε μέχρι η θερμοκρασία να ανέβει τουλάχιστον στους 60-65 βαθμούς. Ο γαλακτωματοποιητής πρέπει να λιώσει τελείως! Στη συνέχεια, βγάλτε και τα δυο μπρίκια από την κατσαρόλα.
5. Χύστε σε ένα ψηλό ποτήρι πρώτα το έλαιο με τον λιωμένο γαλακτωματοποιητή και μετά προσθέστε σιγά σιγά το νερό. Ανακατέψτε τις δύο φάσεις με ένα μιξεράκι για φραπέ ή με ένα μικρό χτυπητήρι μέχρι το μείγμα να γίνει ομογενοποιημένο.
6. Περιμένετε 2 λεπτά να κρυώσει η κρέμα και προσθέστε 6m (12 κουταλάκια των 0.5ml) μικροσφαιριδίων πυριτίου και 0.8ml (18 σταγόνες) φυσικού συντηρητικού Leucidal (εκχύλισμα ραπανακιού). Επίσης, αν έχετε κάποιο αιθέριο έλαιο, μπορείτε να προσθέσετε 4-6 σταγόνες από αυτό. Ανακατέψτε καλά με ένα μιξεράκι ή ένα κουτάλι.
7. Βουτήξτε το βαζάκι σας για την κρέμα μέσα στο βραστό νερό που παραμένει στην κατσαρόλα. Σε ένα λεπτό βγάλτε το βαζάκι και στεγνώστε το με μια καθαρή πετσέτα. Γεμίστε το βαζάκι με την κρέμα σας. Έτοιμη!

Η βιολογική κρέμα θα διατηρηθεί περίπου για 2-3 μήνες εντός ψυγείου σε ένα βαζάκι airless. Αν έχετε την κρέμα εκτός ψυγείου ή σε ένα κανονικό βαζάκι, μπορεί να ελαττώσετε τη διάρκεια της ζωής της.

Δείτε πώς φτιάχνουμε μία συνηθισμένη κρέμα στο βίντεο:

 

 

Το έλαιο αργκάν αποκαλείται «ο υγρός χρυσός του Μαρόκου» και είναι ένα από τα πιο θρεπτικά έλαια, γνωστό για τις αντιοξειδωτικές του ιδιότητες.
Το έλαιο άγριου τριαντάφυλλου είναι πλούσιο σε ενεργά στοιχεία, όπως η βιταμίνη Α που αποκαλείται συχνά η βιταμίνη της νεότητας. Αναζωογονεί και θρέφει αποτελεσματικά το δέρμα, αφήνοντάς το ανανεωμένο και όμορφο. Το ανθόνερο λουλουδιών πορτοκαλιού αναζωογονεί και φρεσκάρει το δέρμα, έχει εξαιρετικές ενυδατικές ιδιότητες. 
Το πολύτιμο εκχύλισμα «Αίμα του Δράκου" διεγείρει τη σύνθεση του κολλαγόνου και της ινονεκτίνης, μειώνοντας τις ρυτίδες. Επιπλέον, είναι ένα πολύ ισχυρό αντιοξειδωτικό και καταπολεμάει αποτελεσματικά την πρόωρη γήρανση.
Οι πρωτεΐνες ρυζιού βοηθούν την επιδερμίδα να διατηρείται ενυδατωμένη και χαρίζουν μια ευχάριστη, απαλή αίσθηση.

Συστατικά για 45ml:

Υδάτινη φάση:
 Ανθόνερο λουλουδιών Πορτοκαλιού - 30ml 

Ελαιώδης φάση:
Έλαιο Αργκάν – 8ml
Έλαιο Άγριου Τριαντάφυλλου – 2ml
Φυσικός γαλακτωματοποιητής Olivem 1000 – 4ml (8 κουταλάκια των 0.5ml)

Φάση έτοιμης κρέμας:
Εκχύλισμα Αίμα του Δράκου – 1ml (30 σταγόνες)
Πρωτεΐνες ρυζιού – 1ml (30 σταγόνες)
Φυσικό συντηρητικό Leucidal – 0.8ml (18 σταγόνες)*

*Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το μίνι σετ Olivem-Leucidal  αν δεν θέλετε να αγοράσετε τις μεγαλύτερες συσκευασίες.

Μπορείτε να προσθέσετε στην έτοιμη κρέμα 5-10 σταγόνες αρωματικού εκχυλίσματος Βανίλιας, για να εμπλουτίσετε το άρωμα του Γιασεμιού.

ΠΩΣ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ
Θέλετε μόνο 10 λεπτά για την παρασκευή της κρέμας! Θα βρείτε όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ σε αυτό το σετ.
1. Μετρήστε με τον μετρικό κύλινδρο 8ml ελαίου Αργκάν και 2ml ελαίου Άγριου Τριαντάφυλλου και χύστε τα σε ένα μπρίκι.
2. Προσθέστε στο μπρίκι 4ml κεριού ελιάς (φυσικού γαλακτωματοποιητή) Olivem 1000 (αντιστοιχεί σε 8 κουταλάκια των 0.5ml).
3. Μετρήστε 30ml ανθόνερου λουλουδιών πορτοκαλιού με τον μετρικό κύλινδρο και χύστε το νερό στο δεύτερο μπρίκι.
4. Τοποθετήστε και τα δυο μπρίκια σε μια κατσαρόλα και αρχίστε να τη ζεσταίνετε. Τοποθετήστε το θερμόμετρο στο μπρίκι με το έλαιο και των γαλακτωματοποιητή. Περιμένετε μέχρι η θερμοκρασία να ανέβει τουλάχιστον στους 60-65 βαθμούς. Ο γαλακτωματοποιητής πρέπει να λιώσει τελείως! Στη συνέχεια, βγάλτε και τα δυο μπρίκια από την κατσαρόλα.
5. Χύστε σε ένα ψηλό ποτήρι πρώτα το έλαιο με τον λιωμένο γαλακτωματοποιητή και μετά προσθέστε σιγά σιγά το νερό. Ανακατέψτε τις δύο φάσεις με ένα μιξεράκι για φραπέ ή με ένα μικρό χτυπητήρι μέχρι το μείγμα να γίνει ομογενοποιημένο.
6. Περιμένετε 2 λεπτά να κρυώσει η κρέμα και προσθέστε 1ml εκχυλίσματος Αίμα του Δράκου (αντιστοιχεί σε 30 σταγόνες) και 1ml (30 σταγόνες) πρωτεϊνών ρυζιού. Ανακατέψτε καλά με ένα μιξεράκι ή ένα κουτάλι.
7. Προσθέστε 0.8ml (18 σταγόνες) φυσικού συντηρητικού Leucidal (εκχύλισμα ραπανακιού). Επίσης, αν έχετε κάποιο αιθέριο έλαιο ή αρωματικό εκχύλισμα, προσθέστε το και ανακατέψτε καλά με ένα μιξεράκι ή ένα κουτάλι.
8. Βουτήξτε το βαζάκι σας για την κρέμα μέσα στο βραστό νερό που παραμένει στην κατσαρόλα. Σε ένα λεπτό βγάλτε το βαζάκι και στεγνώστε το με μια καθαρή πετσέτα. Γεμίστε το βαζάκι με την κρέμα σας. Έτοιμη!

Η βιολογική κρέμα θα διατηρηθεί περίπου για 2-3 μήνες εντός ψυγείου σε ένα βαζάκι airless. Αν έχετε την κρέμα εκτός ψυγείου ή σε ένα κανονικό βαζάκι, μπορεί να ελαττώσετε τη διάρκεια της ζωής της.

Δείτε πώς φτιάχνουμε μία συνηθισμένη κρέμα στο βίντεο:

 

 

Tα έλαια νυχτολούλουδου και ταμανού έχουν εξαιρετική αντιρυτιδική και αντιοξειδωτική δράση, προστατεύουν το δέρμα από την πρόωρη γήρανση και συμβάλλουν στις διαδικασίες αναδιάρθρωσης των ινών κολλαγόνου.
Το ανθόνερο ελίχρυσου έχει αυξάνει κατά πολύ τη μικροκυκλοφορία του αίματος και αποτελεί ιδανική επιλογή για την περιποίηση της ώριμης επιδερμίδας, που χρειάζεται σύσφιξη.
Το πολύτιμο εκχύλισμα "Αίμα του Δράκου" διεγείρει τη σύνθεση του κολλαγόνου και της ινονεκτίνης, μειώνοντας τις ρυτίδες.

Συστατικά για 45ml:

Υδάτινη φάση:
Ανθόνερο Ελίχρυσου – 30ml

Ελαιώδης φάση:
Έλαιο Νυχτολούλουδου – 9ml 
Έλαιο Ταμανού – 1ml
Φυσικός γαλακτωματοποιητής Olivem 1000 – 4ml (8 κουταλάκια των 0.5ml)

Φάση έτοιμης κρέμας:
Εκχύλισμα Αίμα του Δράκου – 1ml (30 σταγόνες)
Φυσικό συντηρητικό Leucidal – 0.8ml (18 σταγόνες)*

*Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το μίνι σετ Olivem-Leucidal  αν δεν θέλετε να αγοράσετε τις μεγαλύτερες συσκευασίες.

Μπορείτε να προσθέσετε στην έτοιμη κρέμα 5-10 σταγόνες αρωματικού εκχυλίσματος Ροδοπετάλων, για να της χαρίσετε μια εκλεπτυσμένη και θηλυκή μυρωδιά. 

ΠΩΣ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ
Θέλετε μόνο 10 λεπτά για την παρασκευή της κρέμας! Θα βρείτε όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ σε αυτό το σετ.
1. Μετρήστε με τον μετρικό κύλινδρο 9ml ελαίου Νυχτολούλουδου και 1ml ελαίου Tamanu και χύστε τα σε ένα μπρίκι.
2. Προσθέστε στο μπρίκι 4ml κεριού ελιάς (φυσικού γαλακτωματοποιητή) Olivem 1000 (αντιστοιχεί σε 8 κουταλάκια των 0.5ml).
3. Μετρήστε 30ml ανθόνερου Ελίχρυσου με τον μετρικό κύλινδρο και χύστε το νερό στο δεύτερο μπρίκι.
4. Τοποθετήστε και τα δυο μπρίκια σε μια κατσαρόλα και αρχίστε να τη ζεσταίνετε. Τοποθετήστε το θερμόμετρο στο μπρίκι με το έλαιο και των γαλακτωματοποιητή. Περιμένετε μέχρι η θερμοκρασία να ανέβει τουλάχιστον στους 60-65 βαθμούς. Ο γαλακτωματοποιητής πρέπει να λιώσει τελείως! Στη συνέχεια, βγάλτε και τα δυο μπρίκια από την κατσαρόλα.
5. Χύστε σε ένα ψηλό ποτήρι πρώτα το έλαιο με τον λιωμένο γαλακτωματοποιητή και μετά προσθέστε σιγά σιγά το νερό. Ανακατέψτε τις δύο φάσεις με ένα μιξεράκι για φραπέ ή με ένα μικρό χτυπητήρι μέχρι το μείγμα να γίνει ομογενοποιημένο.
6. Περιμένετε 2 λεπτά να κρυώσει η κρέμα και προσθέστε 1ml εκχυλίσματος Αίμα του Δράκου (αντιστοιχεί σε 30 σταγόνες). Ανακατέψτε καλά με ένα μιξεράκι ή ένα κουτάλι.
7. Προσθέστε 0.8ml (18 σταγόνες) φυσικού συντηρητικού Leucidal (εκχύλισμα ραπανακιού). Επίσης, αν έχετε κάποιο αιθέριο έλαιο ή αρωματικό εκχύλισμα, προσθέστε το και ανακατέψτε καλά με ένα μιξεράκι ή ένα κουτάλι.
8. Βουτήξτε το βαζάκι σας για την κρέμα μέσα στο βραστό νερό που παραμένει στην κατσαρόλα. Σε ένα λεπτό βγάλτε το βαζάκι και στεγνώστε το με μια καθαρή πετσέτα. Γεμίστε το βαζάκι με την κρέμα σας. Έτοιμη!

Η βιολογική κρέμα θα διατηρηθεί περίπου για 2-3 μήνες εντός ψυγείου σε ένα βαζάκι airless. Αν έχετε την κρέμα εκτός ψυγείου ή σε ένα κανονικό βαζάκι, μπορεί να ελαττώσετε τη διάρκεια της ζωής της.

Δείτε πώς φτιάχνουμε μία συνηθισμένη κρέμα στο βίντεο:

 

 

Η βιταμίνη C έχει ισχυρές αντιγηραντικές ιδιότητες: ασκεί έντονη αντιοξειδωτική δράση, ενισχύει τη σύνθεση του κολλαγόνου και αποτρέπει την κυτταρική βλάβη από τις ελεύθερες ρίζες. Φωτίζει το πρόσωπο, χαρίζει λαμπερή επιδερμίδα και ομοιογενοποιεί το χρώμα του δέρματος.
Το έλαιο κάνναβης κατατάσσεται μεταξύ των πιο πλουσίων σε απαραίτητα λιπαρά οξέα ελαίων. Ενυδατώνει, επιδιορθώνει και αναζωογονεί την επιδερμίδα και εξουδετερώνει τις ελεύθερες ρίζες. Απορροφάται εύκολα από το δέρμα χωρίς να αφήνει λιπαρή μεμβράνη.
Το ανθόνερο λουίζα προσφέρει το ευχάριστο άρωμα των εσπεριδοειδών, τονώνει, αναζωογονεί και μαλακώνει το δέρμα και βελτιώνει το χρώμα της επιδερμίδας.

Συστατικά για 45ml:

Υδάτινη φάση:
Ανθόνερο Λουίζα – 30ml

Ελαιώδης φάση:
Έλαιο Κάνναβης – 10ml
Φυσικός γαλακτωματοποιητής Olivem 1000 – 4ml (8 κουταλάκια των 0.5ml)

Φάση έτοιμης κρέμας:
Βιταμίνη C – 1ml (2 κουταλάκια των 0.5ml)
Φυσικό συντηρητικό Leucidal – 0.8ml (18 σταγόνες)*

*Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το μίνι σετ Olivem-Leucidal  αν δεν θέλετε να αγοράσετε τις μεγαλύτερες συσκευασίες.

Μπορείτε να προσθέσετε στην έτοιμη κρέμα 5-10 σταγόνες αρωματικού εκχυλίσματος Μάνγκο,  το οποίο θα χαρίσει στην κρέμα σας μια υπέροχη μυρωδιά!

ΠΩΣ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ
Θέλετε μόνο 10 λεπτά για την παρασκευή της κρέμας! Θα βρείτε όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ σε αυτό το σετ.
1. Μετρήστε με τον μετρικό κύλινδρο 10ml ελαίου Κάνναβης και χύστε το σε ένα μπρίκι.
2. Προσθέστε στο μπρίκι 4ml κεριού ελιάς (φυσικού γαλακτωματοποιητή) Olivem 1000 (αντιστοιχεί σε 8 κουταλάκια των 0.5ml).
3. Μετρήστε 30ml ανθόνερου Λουίζα με τον μετρικό κύλινδρο και χύστε το νερό στο δεύτερο μπρίκι.
4. Τοποθετήστε και τα δυο μπρίκια σε μια κατσαρόλα και αρχίστε να τη ζεσταίνετε. Τοποθετήστε το θερμόμετρο στο μπρίκι με το έλαιο και τον γαλακτωματοποιητή. Περιμένετε μέχρι η θερμοκρασία να ανέβει τουλάχιστον στους 60-65 βαθμούς. Ο γαλακτωματοποιητής πρέπει να λιώσει τελείως! Στη συνέχεια, βγάλτε και τα δυο μπρίκια από την κατσαρόλα.
5. Χύστε σε ένα ψηλό ποτήρι πρώτα το έλαιο με τον λιωμένο γαλακτωματοποιητή και μετά προσθέστε σιγά σιγά το νερό. Ανακατέψτε τις δύο φάσεις με ένα μιξεράκι για φραπέ ή με ένα μικρό χτυπητήρι μέχρι το μείγμα να γίνει ομογενοποιημένο.
6. Περιμένετε 2 λεπτά να κρυώσει η κρέμα. Προσθέστε 1ml βιταμίνης C (αντιστοιχεί σε 2 κουταλάκια των 0.5ml) και 0.8ml (18 σταγόνες) φυσικού συντηρητικού Leucidal (εκχύλισμα ραπανακιού). Επίσης, αν έχετε κάποιο αιθέριο έλαιο ή αρωματικό εκχύλισμα, προσθέστε το και ανακατέψτε καλά με ένα μιξεράκι ή ένα κουτάλι.
7. Βουτήξτε το βαζάκι σας για την κρέμα μέσα στο βραστό νερό που παραμένει στην κατσαρόλα. Σε ένα λεπτό βγάλτε το βαζάκι και στεγνώστε το με μια καθαρή πετσέτα. Γεμίστε το βαζάκι με την κρέμα σας. Έτοιμη!

Η βιολογική κρέμα θα διατηρηθεί περίπου για 2-3 μήνες εντός ψυγείου σε ένα βαζάκι airless. Αν έχετε την κρέμα εκτός ψυγείου ή σε ένα κανονικό βαζάκι, μπορεί να ελαττώσετε τη διάρκεια της ζωής της.

Δείτε πώς φτιάχνουμε μία συνηθισμένη κρέμα στο βίντεο:

 

 

To έλαιο νυχτολούλουδου έχει εξαιρετική αντιρυτιδική και αντιοξειδωτική δράση, προστατεύει το δέρμα από την πρόωρη γήρανση και συμβάλλει στις διαδικασίες αναδιάρθρωσης των ινών κολλαγόνου.
Το φυτικό κολλαγόνο αποτελείται από γλυκοπρωτεΐνες και έχει παρόμοιες ιδιότητες με το κολλαγόνο του δέρματος. Σχηματίζει στην επιφάνεια του δέρματος μια λεπτότατη, εύκαμπτη και ελαστική μεμβράνη η οποία βοηθά την επιδερμίδα να παραμένει ενυδατωμένη και να δείχνει πιο λεία.
Χάρη στις αντιοξειδωτικές και μαλακτικές ιδιότητες, το ανθόνερο μελισσόχορτου αποτελεί μια καλή επιλογή για ευαίσθητη και ώριμη επιδερμίδα και ενδείκνυται για χρήση στις κρέμες ματιών.

Συστατικά για 20ml:

Υδάτινη φάση:
Ανθόνερο Μελισσόχορτου – 15ml

Ελαιώδης φάση:
Έλαιο Νυχτολούλουδου – 5ml
Φυσικός γαλακτωματοποιητής Olivem 1000 – 2ml (4 κουταλάκια των 0.5ml)

Φάση έτοιμης κρέμας:
Κολλαγόνο – 0.5ml (10 σταγόνες)
Φυσικό συντηρητικό Leucidal – 0.4ml (9 σταγόνες)*

*Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το μίνι σετ Olivem-Leucidal  αν δεν θέλετε να αγοράσετε τις μεγαλύτερες συσκευασίες.

ΠΩΣ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ
Θέλετε μόνο 10 λεπτά για την παρασκευή της κρέμας! Θα βρείτε όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ σε αυτό το σετ.
1. Μετρήστε με τον μετρικό κύλινδρο 5ml ελαίου Νυχτολούλουδου και χύστε το σε ένα μπρίκι.
2. Προσθέστε στο μπρίκι 2ml κεριού ελιάς (φυσικού γαλακτωματοποιητή) Olivem 1000 (αντιστοιχεί σε 4 κουταλάκια των 0.5ml).
3. Μετρήστε 15ml ανθόνερου Μελισσόχορτου με τον μετρικό κύλινδρο και χύστε το νερό στο δεύτερο μπρίκι.
4. Τοποθετήστε και τα δυο μπρίκια σε μια κατσαρόλα και αρχίστε να τη ζεσταίνετε. Τοποθετήστε το θερμόμετρο στο μπρίκι με το έλαιο και τον γαλακτωματοποιητή. Περιμένετε μέχρι η θερμοκρασία να ανέβει τουλάχιστον στους 60-65 βαθμούς. Ο γαλακτωματοποιητής πρέπει να λιώσει τελείως! Στη συνέχεια, βγάλτε και τα δυο μπρίκια από την κατσαρόλα.
5. Χύστε σε ένα ψηλό ποτήρι πρώτα το έλαιο με τον λιωμένο γαλακτωματοποιητή και μετά προσθέστε σιγά σιγά το νερό. Ανακατέψτε τις δύο φάσεις με ένα μιξεράκι για φραπέ ή με ένα μικρό χτυπητήρι μέχρι το μείγμα να γίνει ομογενοποιημένο.
6. Περιμένετε 2 λεπτά να κρυώσει η κρέμα και προσθέστε 0.4ml (9 σταγόνες ή μισό μπουκαλάκι αν χρησιμοποιείτε το μίνι-συντηρητικό) φυσικού συντηρητικού Leucidal (εκχύλισμα ραπανακιού) και 10 σταγόνες κολλαγόνου. Ανακατέψτε καλά με ένα μιξεράκι ή ένα κουτάλι.
7. Βουτήξτε το βαζάκι σας για την κρέμα μέσα στο βραστό νερό που παραμένει στην κατσαρόλα. Σε ένα λεπτό βγάλτε το βαζάκι και στεγνώστε το με μια καθαρή πετσέτα. Γεμίστε το βαζάκι με την κρέμα σας. Έτοιμη!

Η βιολογική κρέμα θα διατηρηθεί περίπου για 2-3 μήνες εντός ψυγείου σε ένα βαζάκι airless. Αν έχετε την κρέμα εκτός ψυγείου ή σε ένα κανονικό βαζάκι, μπορεί να ελαττώσετε τη διάρκεια της ζωής της.

Δείτε πώς φτιάχνουμε μία συνηθισμένη κρέμα στο βίντεο:

 

 

Μπορείτε να κάνετε την παραγγελία σας τηλεφωνικά και να πληρώσετε κατά την παραλαβή της.

Μην διστάσετε να μας πάρετε τηλέφωνο αν έχετε κάποια απορία σχετικά με τα προϊόντα ή τις συνταγές μας! Καλέστε μας στο 211-780-2007.

Κάντε Like στη σελίδα μας στο Facebook και πάρτε ένα δώρο από το Homecosmetics.gr με την επόμενη παραγγελία σας!