Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies
Χρησιμοποιώντας αυτήν την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με την χρήση των cookies.
×
 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Έλαιο Καλέντουλας

Calendula officinalis
2,50 €
0,48 €
Μεγέθη

Εάν έχετε ευαίσθητη επιδερμίδα, το έλαιο καλέντουλας μπορεί να αποτελέσει ένα εξαιρετικά αποτελεσματικό συστατικό στα καλλυντικά σας. Ασκεί πολύ έντονη αντιφλεγμονώδη δράση, αντιμετωπίζει εύκολα ερεθισμούς και κοκκινίλες, ανακουφίζει την επιδερμίδα και αφήνει απαλή και ευχάριστη αίσθηση.
Ως αντιοξειδωτικό, προστατεύει από την κυτταρική εκφύλιση και εξουδετερώνει τις ελεύθερες ρίζες που προκαλούν πρόωρη γήρανση του δέρματος.
Το έλαιο καλέντουλας είναι ικανό να μειώσει σε πολύ μεγάλο βαθμό το οίδημα που δημιουργείται μετά από ένα έγκαυμα. Είναι ένα χρήσιμο συστατικό και για τις κρέμες After-sun που ανακουφίζουν το δέρμα μετά από έντονη και παρατεταμένη επίδραση του ήλιου.
100% φυσικό. Πιστοποίηση βιολογικής καλλιέργειας Ecocert Greenlife.

Σεμινάριο «Κρέμα για ευαίσθητη επιδερμίδα. Παρασκευή κρέμας χεριών. Ενυδατική μάσκα προσώπου»

Σάββατο 20 Ιανουαρίου στο Νέο Ηράκλειο. Δηλώστε συμμετοχή στο 211-780-2007.

Μπορείτε να κάνετε την παραγγελία σας τηλεφωνικά και να πληρώσετε κατά την παραλαβή της.

Μην διστάσετε να μας πάρετε τηλέφωνο αν έχετε κάποια απορία σχετικά με τα προϊόντα ή τις συνταγές μας! Καλέστε μας στο 211-780-2007.

Κάντε Like στη σελίδα μας στο Facebook και πάρτε ένα δώρο από το Homecosmetics.gr με την επόμενη παραγγελία σας!