Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies
Χρησιμοποιώντας αυτήν την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με την χρήση των cookies.
×
 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Βούτυρο Καριτέ

Butyrospermum parkii
5,90 €
1,14 €
Μεγέθη

Το βούτυρο καριτέ είναι ένα δώρο που μας έκανε η πλούσια φύση της Αφρικής. Όπως όλα τα βούτυρα, έχει στερεά μορφή, ενώ στη ζέστη λιώνει και αποκτά υγρή μορφή. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σαν έτοιμο βούτυρο σώματος ή μάσκα μαλλιών. Το καριτέ μαλακώνει και ενυδατώνει το δέρμα, ενεργοποιεί τη σύνθεση του κολλαγόνου, μειώνει το βάθος των ρυτίδων και αναδομεί την πολύ ξηρή επιδερμίδα (για παραδειγμα στις γάμπες).
Μπορείτε, επίσης, να χρησιμοποιήσετε το καριτέ ως έτοιμο βούτυρο για τα χείλια, τοποθετώντας, απλώς, λίγο καριτέ σε ένα μικρό βαζάκι. Ένα ακόμα πλεονέκτημα του καριτέ είναι οι φυσικές SPF ιδιότητες που έχει, χάρη στις οποίες προστατεύει την επιδερμίδα του σώματός σας καθώς και τη λεπτή ευαίσθητη επιδερμίδα των χειλιών από την αρνητική επίδραση του ηλίου!
Αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το βούτυρο Καριτέ σαν βάση μιας κρέμας, φέρτε το πρώτα σε υγρή μορφή: τοποθετήστε την απαιτούμενη ποσότητα βουτύρου σε ένα δοχείο, βάλτε το δοχείο σε μια κατσαρόλα με νερό και ζεστάνετε το νερό μέχρι να λιώσει το βούτυρο. Στη συνέχεια, ακολουθήστε τα 5 κλασικά βήματα για την παρασκευή μιας κρέμας.
100% φυσικό, 100% αγνό. Πιστοποίηση καλλιέργειας Recolte Sauvage.

Μπορείτε να κάνετε την παραγγελία σας τηλεφωνικά και να πληρώσετε κατά την παραλαβή της.

Μην διστάσετε να μας πάρετε τηλέφωνο αν έχετε κάποια απορία σχετικά με τα προϊόντα ή τις συνταγές μας! Καλέστε μας στο 211-780-2007.

Κάντε Like στη σελίδα μας στο Facebook και πάρτε ένα δώρο από το Homecosmetics.gr με την επόμενη παραγγελία σας!