Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies
Χρησιμοποιώντας αυτήν την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με την χρήση των cookies.
×
 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Καστορέλαιο

Ricinus communis
2,00 €
0,39 €
Μεγέθη

Για την ακρίβεια, το συγκεκριμένο έλαιο είναι Ρετσινόλαδο, ένα προϊόν κορυφαίας ποιότητας. Σε αντίθεση με το καστορέλαιο, το ρετσινόλαδο παράγεται με τη μέθοδο της ψυχρής έκθλιψης, μια τεχνολογία που επιτρέπει να διατηρηθούν όλες οι πολύτιμες ιδιότητες του ελαίου.
Γνωστό στην αρχαιότητα ως ένα από τα έλαια που χρησιμοποιούσε η Κλεοπάτρα για τη διατήρηση της ομορφιάς της. Ένα πραγματικά θαυματουργό έλαιο για την περιποίηση των νυχιών, των μαλλιών και των βλεφαρίδων. Είναι, επίσης, ιδανικό για τον βαθύ καθαρισμό και την περιποίηση της ξηρής και ερεθισμένης επιδερμίδας.
Οφείλει τις εκπληκτικές του ιδιότητες στην υψηλή συγκέντρωση του ρικινελαϊκού οξέος (τουλάχιστον 80%).
100% φυσικό, 100% αγνό. Πιστοποίηση βιολογικής καλλιέργειας Ecocert Greenlife.

Μπορείτε να κάνετε την παραγγελία σας τηλεφωνικά και να πληρώσετε κατά την παραλαβή της.

Μην διστάσετε να μας πάρετε τηλέφωνο αν έχετε κάποια απορία σχετικά με τα προϊόντα ή τις συνταγές μας! Καλέστε μας στο 211-780-2007.

Κάντε Like στη σελίδα μας στο Facebook και πάρτε ένα δώρο από το Homecosmetics.gr με την επόμενη παραγγελία σας!